Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

achtervolgd

lucy22
8 jaar geleden

Mijn droom gaat zo:
In het begin weet ik waar ik ben, ik stap met mijn gezin in de auto en vertrek naar een café vlak in de buurt. Tegenover het café is een camping (is in het echt niet zo). Wij lopen over de camping en ik praat met mensen. Een tijdje later stappen we weer in. Dan zijn we op een soort plek ik weet niet waar. Wat er onder weg is gebeurd weet ik niet. Op die plek ben ik niet alleen het lijkt een soort winkel centrum op een industrie terrein. Dan merk ik dat ik word achtervolg, ik kijk om en merk dat het een auto is. Zo'n auto waar mr.Bean ook wel in rijd maar dan in het rood. Ik begin te rennen richting een gebouw, aan dat gebouw word werken ze. Ik ren die steigers op om helemaal boven te komen. Ik zal richting de glijbaan (het gedeelte waar je begint met glijden. Opeens hoor ik dat de auto omhoog rijd in de glijbaan. En ik vlucht naar beneden. Ik verstop me achter een andere auto, achter die auto zit nog een jongen (wie hij is weet ik niet). Ik zie de rode auto die mij achtervolgde voorbij rijden. De auto ziet mij niet. En op het moment dat de auto mij wel ziet word ik wakker.


ik weet niet wat het betekend ik heb deze droom zo vaak
hopelijk kunnen jullie mij helpen

8 jaar geleden

Hoi

Droom je dat je autorijdt, dan staat dit voor je ambitie en hoe goed je van de ene fase in je leven naar de volgende kunt komen. Kijk naar de rit, was deze gemakkelijk en prettig of lastig en vervelend? Dit staat voor hoe je door je leven beweegt.

Als je droomt dat je in een winkelcentrum bent, dan zijn de dingen die je nodig hebt (bijv. aandacht, vriendschap, spirituele steun, etc.) beschikbaar voor je. Het kan zijn dat je moet leren waar je ze kunt vinden, hoe je bepaalt wat je nodig hebt en hoe je kunt vragen om wat je nodig hebt.

Word je in je droom achtervolgd, dan probeer je in je echte leven een bedreigende situatie te vermijden.

Word je in je droom bijna geraakt door een auto, dan betekent dit dat je levenswijze, overtuigingen of doelen in conflict kunnen zijn met die van een ander.

Groeten Hans

Zie je een oprit of een glijbaan zoals jij dat noemt in je droom, dan staat dit voor een positief einde aan een reis, voor zekerheid en rust.