Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dromen over wurgen

10 jaar geleden

Hoi allemaal,

Ik droomde vannacht dat ik vroeg aan mijn ex of hij me wilde wurgen. Achter mijn ex stond nog een jongen die wat langer was en die ik waarschijnlijk ook kende. Die ex begon me te wurgen tot ik vroeg of hij wilde stoppen. En in m'n droom werd ik er high van maar als hij langer was door gegaan dan was ik out gegaan.
Daarna vertelde ik het aan mijn toenmalige vriend dat ik gewurgt was en hij keek toen heel verdrietig.
---------------------------------

Nu ik wakker ben geworden heb ik een naar gevoel over mijn droom. Ik ben denk ook dat mijn droom iets met een trauma van mij te maken heeft.

Kan iemand mij helpen met wat deze droom betekent?

10 jaar geleden

Hoi ThisWay

Als je droomt over je ex, dan doet iets uit je huidige leven je aan de situatie denken zoals die toen was met je ex. De huidige situatie haalt vergelijkbare gevoelens omhoog bij je.

Wordt je gewurgd, dan onderdruk je je gevoelens. Je vindt het moeilijk om je gevoelens van angst, kwaadheid of liefde te tonen.

Als hij te ver door gaat, vraag je hem om te stoppen, wat zeggen wil dat je problemen die jou leven bepalen voor je zelf wil houden en er niet over praten wil, waar een ander verdrietig om worden kan. Dus wil je over je trauma praten gooi het er uit, schrijf het van je af, dat is de weg die je kan gaan.

Groeten Hans.