Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Clown Nachtmerrie

HenkDeVries
6 oktober 2013

Hallo,
Ik ben altijd al als de dood voor clowns geweest alleen deze nacht werd ik verschillende keren wakker.
Bijna allemaal gingen ze over hetzelfde onderwerp: Clowns

De eerste droom ging als volgt:
Ik was bij een vriend en ik moest even naar de WC, Ik ging de trap op naar de badkamer en wou daarna mijn handen wassen, Toen ik mijn handen had gewassen stond er ineens een meisje in de spiegel en vanaf daar kan ik mij niet heel veel herinneren want toen werd ik wakker!

De tweede droom ging zo:
Ik was bij die vriend en moest weer naar de wc, Ik ging dus weer naar boven en wou daarna mijn handen wassen, Ik waste
Mijn handen alleen de kraan wou niet goed dicht! Ik zei tegen mijn vriend dat de kraan niet goed dichtwou en hij zei dat het
niets uitmaakte, Ik keek even achter me en zag daar een clown achter mij staan, Ik rende dus keihard naar beneden alleen ik heb het niet gehaald want de clown had me alweer te pakken!

Ik vind deze dromen heel vervelend want hier komen precies mijn 2 angsten in voor!

Weet iemand hoe ik dit kan verhelpen en misschien uitleggen wat dit betekent?

- Henk

6 oktober 2013

Clowns :s ik ben niet bang maar wel eng ik denk dat het met je emotie te maken heb. Maar as die clown ook blij verdrietig of gemeen? Blij en droevig betekend waarschuwing voor iets maar. Wanneer je in het echte leven bang bent voor clowns, dan kan de clown symbool staan voor een mysterieus persoon die je mogelijk slecht gezind is. Het zou ook kunnen zijn dat iemand zich anders voordoet, en zich achter een masker verbergt. En dat ander van je eerste droom is niet egt een clown droom dat is gewoon iemand die in je leven heb gezien een persoon en hangt mechien rond in je droomen eigenlijk je hersenen. Met vriendelijke groeten van vanity330

15 oktober 2013

Heb je misschien pas een enge film gezien ofzo met een clown erin?
Want dat heb ik namelijk ook wel eens gehad.
En dat was heel erg eng.
Als dat zo is dan is dat waarschijnlijk de reden.
Als dat niet zo is heb ik geen idee!

laterzzz!
- CursedNut

daisy
24 juli 2015

Ik heb dus vanacht over clowns gedroomt heel eng dus. Ik weet niet meer precies hou het ging maar ik werdt wel huilend wakker. Het ging zo je heb 1keer perjaar dat er een sort van clows je mogen pakken enzo en vallen mochten neer zetter. Dus ik was met me zus broer me broer zijn vriendin en me moeder op de bank. Opeens kom er clowns uit de bank gekropen. Toen was ik opeens buiten en ik liep zo een opeens kwam er een clown achter een muurtje vandaag dus ik weg gerent weer terug naar me familie en toen was die clown daar ook opeens dus ik ging onder de dekens liggen en opeens was het verbij. Dus ik me moeder me andere broer en me zus gingen opruime enzo. Opeeens roept mij moeder mij en schreeuw "kitty is heel boos" zo heet mij lieve kat dus ik ren naar boven en zeg tegen me ma naar mij luitserd ze wel dus opeens ik zag haar op de zolder zitten overal schrammen en een gat ik haar buik maaar een heel groot gat dus me moeder voelde in die buik en pakte gewoon een hoopje van hasr boten die helemaal waren verrot en gooide het weg. En toen werdt ik wakker huilent.





Deze discussie is gesloten.