Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Horror droom

8 jaar geleden

Hoihoi,

ik heb laatst een hele enge droom gehad, zelfs zo eng dat ik huilend aan tafel zat sochtends toen ik hem aan mijn moeder vertelde.
het ging als volgt. het zijn losse flarden van momenten die aan elkaar verbonden zijn

ik ging met mijn vriend een dag naar amsterdam met de trein. toen reed ik met de trein een brug een rivier over. aan de kant van de rivier stonden bomen. in het water zag ik wat liggen wat op een lichaam leek. het lijk lag met de rug omhoog in het water. heb de politie gebeld en ben verhoord maar ik had er niks mee te maken. ik ging met mijn vriend naar huis want ik wilde niet meer naar amsterdam.

een ander moment liep ik metmijn moeder, haar vriend en mijn vriend in het bos met de herder en teckel. we liepen langs een meer op en de honden renden weg. normaal kwamen ze terug maar dit keer niet en toen ben ik gaan kijken toen lag er een lijk in het water. het was een vrouw. bleke huid, donker haar en witte kleding. ze was doordrenkt en haar ogen waren open. de ogen waren wit/glazig. weer de politie gebeld en verhoord en verder niks aan de hand.

toen mijn moeder, haar vriend, mijn vriend en ik in de auto zaten moesten we tanken. tegen over het tankstation is een gasveld en daar lag een lijk. alleen deze stond op. uit de bosjes kwam het lijk uit de rivier bij amsterdam en het meisje uit het bos. ze hadden een motorzaag bij zich en een bijl en kwamen ons achterna. ze renden heel snel net zoals in twilight. ik riep: ' waarom doen jullie zo?' en hun riepen met een horror stem: 'je hebt ons wakker gemaakt maar we lagen zo lekker. nu moet jij een van ons worden'. en toen belde die agente die mij telkens verhoord had om te zeggen dat de lijken verdwenen waren uit het mortuarium en dat ze gevaarlijk waren. toen werd ik wakker.

kan iemand mij vertellen waar deze droom vandaan komt? ik ben altijd wel bang in het donker geweest maar nu al helemaal.

8 jaar geleden

Kan het zijn dat, jij door een fase in leven aan het groeien bent, en dat je verleden je nog achterna zit?