Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Aangevallen

9 jaar geleden

Ik weet het niet meer helemaal maar zal het zo goed mogelijk proberen te verwoorden. Ik droomde (nouja het was een nachtmerrie dus) dat ik in een huis (geen idee waar) naar het toilet liep, de deur achter me dichtmaakte en dat er toen ineens 'n meidje met haar blote handen door de ruiten van de deur heen sloeg, zij trok de deur eruit en draaide helemaal door. Vaag hoorde ik iemand roepen dat ze 'n ziekte had waardoor ze agressief werd, dat praten geen nut had.
Vervolgens vlucht ik van het toilet af, zij slaat alles kort en klein, mensen niet uitgesloten, het is echt een kwestie van rennen voor je leven. Maar er zijn daar nog meer mensen in huis en niet iedereen weet wat er gebeurt, ik probeer het te vertellen, mensen te helpen met wegkomen, maar veel willen er gewoon niet luisteren, geloven niet dat er gevaar dreigt. Dat meidje komt steeds dichterbij ons en dan breekt de paniek pas uit. Vervolgens schrik ik wakker.. (Ik droom trouwens iedere nacht heel veel, regelmatig ook nachtmerries, maar nog niet eerder zoiets als dit)

9 jaar geleden

Hoi Danoontje

Ik denk dat deze droom over je zelf gaat, de situatie waar je je nu in bevind.

Een toilet in een droom staat voor dingen die je aan het loslaten bent of die je mag gaan loslaten.

Kleine handen, van jou of van iemand anders, betekenen dat je je onzeker voelt of dat je het gevoel hebt onder vuur te liggen

Werd een huis of een deur gesloopt of bevond je je in een leeg huis, dan weet je op het moment niet wie je bent en wat je wilt. Je voelt je leeg en gesloopt.

Ik denk dat er iets in je is van oude waarden los laten die leven aan het verwoesten zijn, je verteld er wel over maar niemand luisterd of wil naar je luisteren.

Dat meidje komt steeds dichterbij ons en dan breekt de paniek pas uit. Vervolgens schrik ik wakker.

Groeten Hans.