Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Mieren

Lindsay
11 juli 2013

Ik mocht ineens niet meer naar buiten van mijn ouders, en ik wist niet waarom. Me moeder zei: 'Laat haar toch nog genieten.' Toen zei mijn zus 'Nee, je weet wat de regels zijn'. Ik snapte er niks van, dus ik vroeg wat er aan de hand was. Ben ik ziek? Ik merk er namelijk niks van. Op een dag besloot mijn moeder het te vertellen en ze haalde 1 microscopisch gemaakte foto erbij en een oude foto van mij. 'Je lichaam zit onder de mieren, niet alleen van buiten maar ook van binnen. Mensen hebben onderzoek gedaan en dit komt eigenlijk nooit in Europa, je bent de eerste en het is erg dodelijk. Die mieren maken alles kapot in je lichaam en als ze groot genoeg zijn eten ze je hele vel op. Er is één medicijn' zei mijn moeder toen ze naar de computer liep, ik liep mee. Het was een duistere site met allemaal kraaien op en duivels (ik zie vaak kraaien en heb altijd het gevoel dat ze me voor iets waarschuwen). Bovenaan stond in vetgedrukte letters: 'Use this medicine, it hurts badly but it's that or R.I.P.'
Tuurlijk zou ik het medicijn gebruiken, maar ze hadden het niet in Nederland. Ik weet dat de ziekte een hele lange naam had, maar ik weet niet meer precies hoe. Ik kreeg ook hallucinaties. Normaal slaap ik dus uit tot 2 uur omdat ik pas 4 uur in slaap viel maar ik kan nu echt niet meer slapen, die droom leek ZO echt. Ik kon heel helder nadenken, en normaal als iemand iets denkt in zijn/haar droom dan gebeurt het ook maar dat was het geval dit keer dus niet.

Ik weet wel wat mieren betekenen, maar waarom werd het dodelijk voor mij? Kan iemand me hiermee helpen?

12 juli 2013

Hoi Lindsay

Een mier in je droom staat voor je algemene ontevredenheid met je dagelijks leven. Je voelt je verwaarloosd en onbeduidend. Kleine onbelangrijke dingen irriteren je. Je zult leren dat samenwerking de enige manier is om je wensen te verwezenlijken.

Een dergelijke droom kan ook duiden op je frustratie tegenover het feit dat je je sociaal moet conformeren. Je hebt het gevoel dat je leven te gestructureerd en orderlijk is.

Een droom waarin medicijnen voorkomen, gaat over heling.

Ik denk dat jou medicijn niet te koop is, omdat je veel zelf moet doen om verzuring van je zelf te voor komen.

Groeten Hans.