Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

einde van de wereld?

Maxime
11 juli 2013

Droom over het einde van de wereld. Ik was ergens waarschijnlijk mijn werk. Waar geen close mensen waren alleen een man wij waren samen aan het schuilen. Voor de draak uiteindelijk werd de jongen opgegeten en werd ik vrij gelaten door de draak. Toen ik buiten was was de wereld veranderd de lucht was rood maar alle mensen deden heel rustig en normaal. Opeens trilde de grond en schrok ik enorm ik realiseerde me dat ik moest vluchten voor wat er ook aan de hand was. Ik kwam uit in Zwitserland waar ik op de een of andere manier mensen kende en ook close mee was?!?( kreeg vanochtend te horen dat ik familie in zwitserland had ) Toen ik daar net in het dorp was kwam er een lawine en ik had het hele dorp gered door dat ik hun waarschuwde ik verbleef daar 1 nacht het was ijskoud. De volgende ochtend scheen de zon en was er geen sneeuw meer te bekennen en ook geen rode lucht meer. Ik probeerde iedereen over te halen dat er iets flink mis was ik ging veder op zoek naar mijn moeder. Uit eindelijk vond ik mijn tante zij vertelde mij dat oma heel erg ziek was maar zij niks over mijn moeder en ome piet was dood toen ik op de plek was aan gekomen waar mijn familie was zag alles er weer hels uit rode lucht veel mensen gillen en huilen en veel dingen waren verbrand of waren nog steeds in brand. Ik vond uiteindelijk mijn moeder doormiddel van een Zeemeermin onze ontmoeting was erg emotioneel doordat wij ons beiden realiseerde wat er aan de had was. Het einde van de wereld kwam in zicht maar iets in mij zei dat het nog wel een paar jaar ging duren en ook in golven kwam. Ik nam afscheid van mijn familie en ging veder mijn vriend zoeken want waar hij was wist ik absoluut niet! Dat maakte me bang ook omdat wij niet goed afscheid hadden genomen. We hadden namelijk de laatste dag dat we mekaar hadden gesproken flinke ruzie gehad... Telefoons deden het niet wat er raar was. Geen enkel elekronica deed het . Op de weg naar mijn vriend ontmoete ik een man de man had de zelfde gedachtes over de wereld als ik. En hoe het ten einde ging. het was net een oude wijze man hij wist overal een antwoord op een stuurde me uiteindelijk ook naar mijn vriend toe. Uiteindelijk vond ik mijn vriend maar de weg er naar toe was vreselijk iedereen huilde en schreeuwde mensen waren gewond en soms lagen er dode mensen. toen ik mijn vriend had gevonden schrok ik wakker. heeft iemand een iedee hoe ik deze bizare droom kan hebben gedroomt? ik heb geen film of wat dan ook de avond er voor gekeken ik droomde dit tussen half 4 snachts en 6 uur sochtends. ik weet dat het tussen deze tijd was doordat ik eerder die nacht ook al wakker schrok om half 3 dit komt denk ik doordat mijn vriend nog tot half 3 aan het werk was. hopelijk kunnen jullie mij wat aanwijzing geven of tips geven.

14 juli 2013

Hoi Maxime

Als je droomt dat je de wereld redt, dan heb je vertrouwen in je kunnen en geloof in jezelf. Je laat anderen niet twijfelen aan je intelligentie of je kunnen. Je hebt over het algemeen een gezonde kijk op het leven en op je doelen. Laat niemand je tegenhouden te bereiken wat je wilt.

Droom je van het einde van de wereld, dan staat dit voor een dramatische emotionele verandering die zich binnen in je voltrekt.

Het kan ook betekenen dat je onder enorm veel stress staat. Je voelt je kwetsbaar of hulpeloos in een situatie.

Deze droom kan ook staan voor het einde van een levenswijze en het begin van een nieuwe.

Een draak staat voor het gevecht tussen je goede kanten en je slechte kanten.

Een zeemeermin in je droom staat voor twijfel over je vrouwelijkheid.

Kijk maar.

Groeten Hans.