Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Grote vechtende gebouwen

9 jaar geleden

Hallo allemaal,

Ik had net even een dutje gedaan en daarin had ik best wel een enge droom.

Ik woonde in een wolkenkrabber middenin het water. Ik woonde er met mijn vriend. Elke avond als ik wou gaan slapen, dan lukte dat niet, omdat er iets miste in mijn leven. Het gevoel van gemis was heel heftig aanwezig. Na uren uitzoeken wat er miste, deed ik het raam op de bovenste verdieping open. Toen bleek dat ik tegen andere grote gebouwen moest vechten. Het was heel eng. Je hoorde hoe de grote gebouwen op mij af kwamen lopen met zwaar eng gestamp. Het lukte mij niet om te winnen. De hele droom had een heel enge sfeer.

Heeft iemand misschien een idee wat dit zou kunnen betekenen? Ik heb op de site al gezocht op 'vechten' en 'gebouwen', maar ben heel nieuwsgierig of iemand anders nog een interpretatie heeft.

Heel veel groetjes,
Camel

9 jaar geleden

Hoi Camel

Om een wolkenkrabber in uw droom te zien, vertegenwoordigt uw hoge ideals, creativiteit en verbeelding. U richt altijd hoogte op wat u doet. Het stelt ook voor dat u grote vooruitziendheid hebt

Het gebouw staat voor zowel het lichaam als het zelf. Hoe hoog je je bevindt in het gebouw, is een teken voor toenemend bewustzijn en intellect.

Als je door een raam kijkt, dan staat dit voor inzichten en je houding in het leven. Wat je ziet (of het positief of negatief is), geeft weer hoe optimistisch of pessimistisch je in het algemeen bent.

Het lijkt wel of je aan het vechten bent tegen iets wat sterker is dan je zelf, wat je nog mist, kijk in en naar je zelf, de waarheid licht in je zelf en ook de andwoorden.

Groeten Hans.

9 jaar geleden

Beste Hans,

Bedankt voor je mooie en heldere post!
Ik kan de uitleg die je geeft goed koppelen aan mijn leven op dit moment.

Groetjes Camel