Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Verwonding aan het hoofd

9 jaar geleden

Hey,
afgelope nacht had ik een hele vreemde droom. Ik was er ook echt even niet goed van als ik wakker werd en ik vind niets dat er een verklaarbare uitleg voor kan geven.
Mijn dromem zijn meestal ook heel vaag, maar bij deze droom kon ik echt de pijn voelen.

Ik was dus in een huis veronderstel ik en buiten zie ik dat er een opstand plaatsvindt, dus ik ga buiten een kijkje nemen en plots slaagt iemand me neer met een hamer of iets dergelijk.
Ik lig op de gronden ik kon echt de pijn voelen van de slag, normaal als je zoiets voor hebt in het echte leven ben je dood of bewusteloos maar ik stond gewoon recht en ik kon letterlijk de 2 gaten in men hoofd zien en het bloed in men haar. Dus ik loop meteen naar men moeder en die zegt dat we naar het ziekenhuis moeten maar eerst wou ze nog snel op cafe iets gaan drinken met een kennis. Dus we bestellen iets voor te drinken maar wat blijkt, dat de drankjes allemaal vergiftid zijn... Als je het flesje open deed dan werden de drankjes groen... Heel vreemd.
Verder kan ik me enkel ng herinneren dat we op weg zijn naar het ziekenhuis en dat men moeder vertelde dat er al 1 gat in mijn hoofd was aan het toegroeien... Dan werd ik wakker.

Ik vond het heel vies om letterlijk te ervaren hoe het voelde om neergeslagen te worden en te zien dat ik die 2 gaten in men hoofd heb, ik zou er graag een plausibele verklaring voor hebben daarom zet ik deze droom online. Ik hoop dat jullie me kunnen verder helpen.

Groetjes st├ęphanie

9 jaar geleden

Hoi nieke

Krijg je een klap tegen je hoofd of raak je gewond aan je hoofd, dan staat dit voor spanning en overwerkt zijn. Probeer het een tijdje rustig aan te doen.

Droom je over een ziekenhuis, dan maak je je zorgen omdat je het gevoel hebt dat je niet grondig genoeg hebt gewerkt aan een huidig project.

Als er bloed in een droom voorkomt, kan dit verschillende betekenissen hebben. Bijvoorbeeld:

Droom je dat je bloed verliest, dan staat dit voor verlies van kracht. Je voelt je uitgeput of emotioneel gesloopt.

Als je vergif in je droom tegenkomt, dan staat dit voor opgekropte woede in jezelf of vijandigheid van anderen.

Het kan ook zijn dat je iets of iemand uit je leven dient te bannen die slecht is voor je emotionele, lichamelijke of spirituele gezondheid.

Zo maar een paar symbolen uit je droom en wat zij kunnen betekenen.

Groeten Hans.

9 jaar geleden

Hey,

Zo raar dat al die betekenissen zo verwant zijn aan de droom en een zekere waarheid ondersteunen! Ik werd inderdaad neergeslagen in de droom en ik voelde de pijn heel intens... En ik kan zeker mezelf plaatsen in de uitleg.

Ik ga zeker nog een keer hier een droom posten, zo intrigerend hoe jullie het beschrijven.

Heel erg leuk om antwoord te krijgen, en zo snel ;) bedankt
Nieke