Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Nare droom van mijn kind

9 jaar geleden

Beste mensen wie kan me helpen een verklaring te vinden voor mijn droom.

Deze morgend werd ik gewekt door telefoon van mijn mama maar op dat moment zat ik in een bizare droomface.
Na het afsluiten van het gesprek bleef ik nog even liggen in bed en viel terug in slaap.
Terug werd ik in de droom gestort en werd na een tweetal uur wenend wakker. Het bizare is dat ik me al gans de dag rot voel en er niet gemakkelijk uitkom vanwat ik gedroomd hebt.

De droom:

Ik ging op vakantie met mijn dochter en nog een derde persoon, wie die derde persoon is kan ik niet achterhalen maar ik denk mijn eigen partner dat hij het was.
We stoppen op een mooie plaats waar weet ik niet, en stappen uit de wagen of mobilhome.
We gaan tevoet even wat verder en komen tegen een ravijn, voor de ravijn staan houten paaltjes om toch aan te gevn dat er gevaar is.
Ploseling gaat mijn dochter zo op een paaltje staan en het paaltje breekt waardoor ze haar evenwicht verliest en terecht komt in de ravijn.
Ik was in paniek en ging naar de afgrond kijken en zag haar liggen op haar buik. Ik zocht iemand in de buurt die ons de weg kon wijzen om tot haar te geraken, die man ging met ons mee om de weg te tonen.
Toen we beneden waren vond ik mijn dochter niet meer en plots passeert er een klein meisje op een fiets en ze zij tegen mij ik ga straks dood. Ik veronderstel dat het mijn dochter was, het rare is ook dat ze verder reed zonder afscheid te nemen. Toen werd ik wakker met heel veel tranen. Tot nu toe voel ik me heel beroerd over deze droom en zocht deze site op om mijn verhaal te plaatsen zodat mensen mij eventueel een geruster gevoel kunnen geven of me kunnen helpen deze droom te verklaren, waarvoor mijn dank.