Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Graag betekenis nachtmerrie partner

16 april 2013

Hallo, ik zou graag willen weten wat de nachtmerrie van mijn partner betekend, vannacht werd ik wakker van hem omdat hij schreeuwde, het klonk haast onnatuurlijk en ontzettend angstig en heb hem dus wakker gemaakt. Hij beschreef het volgende;

Hij kwam op een soort camping en hij was er al vaker geweest, de mensen daar aanwezig (onbekenden) zeiden vroegen hem waarom hij teruggekomen was want hij wist toch wat er ging gebeuren dus snapten ze niet waarom hij er weer was. Ook waren er veel geesten (ook onbekenden) en het was al met al een enge ervaring. Er was een "mannetje" en volgens mijn partner bediende hij de knoppen van hemel en aarde zogezegt. De mensen op dit terrein hadden een muur om zich gebouwd ter bescherming en toen mijn partner hier langs liep had hij het gevoel dat hij in de muur getrokken werd. Op dat moment begon hij dus te schreeuwen.

Het klinkt erg wazig, hij kon het ook niet goed uitleggen maar ik denk dat het hiermee redelijk beschreven is. Wel zei hij dat hij dit al vaker gedroomd had. Vannacht en zelfs vandaag overdag nog kreeg hij spontaan kippenvel op zijn hele lichaam.
Hij wordt vaak 's nachts wakker en zegt altijd opgelucht te zijn als het dan 04.00 uur geweest is. Kan dit allemaal verband met elkaar hebben?

Het is geen angsthaas en een grote volwassen man dus wij zijn echt heel benieuwd wat dit betekend want vannacht was er echt paniek.

Hopelijk kan iemand ons hier verder mee helpen, alvast bedankt!