Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

wereld vergaat

21 maart 2013

Na standaard te dromen over;veel te hard rijden in mijn auto, bijna botsingen, weinig controle over voertuig tot dromen waarin steeds mijn broertje voorkomt tot nu de laatste tijd tsunami's, vannacht weer dit:

Ik zat weer met mn broertje in de auto, volgens mij mijn auto, hij reed.
We waren van plan om naar mijn ouders te gaan, iedereen zocht familie en vrienden op want de wereld zou vergaan. Helaas.. omdat iedereen naar familie ging, gigantische file overal..
En toen begon het helaas al, zonder samen met mn ouders de ondergang van de wereld mee te maken (samen dood te gaan) werd onze auto al de lucht ingetrokken en voelde ik een flits, was heel bang, en een soort knal, soort atoombom-achtig geluid/licht. Ik bleef luisteren naar mijn ademhaling, want ik dacht zolang ik die blijf horen 'leef' ik als het ware nog 'ergens'. Toen werd ik half wakker, luisterend naar mijn ademhaling. Dacht eerst, oke, 'ze' hebben me in deze tijdzonde geplaatst en ik mag nog leven en werd toen langzaam (heel bang) wakker..
Wat betekent dit?

28 maart 2013

Hoi simonevdb.

Als je droomt dat je een auto bestuurt, is dit een verwijzing naar je ambitie, beweegredenen en je vermogen om van de ene fase van je leven naar de andere te rollen. let erop hoe makkelijk of stroef de auto rijdt. Of je zelf rijdt of als je meerijdt als passagier is tekenend voor actief of passief je rol in het leven is. Als je achterin zit, is dit een teken dat je jezelf laat overheersen door anderen. Dit kan komen door een gebrek aan zelfvertrouwen.

Als je droomt over je broer, zou dit een symbool kunnen zijn van een specifiek onderdeel van de relatie die je tot hem hebt.

Ouders symboliseren tegelijkertijd kracht, een veilig heenkomen en liefde. Je zou in je droom je bezorgdheid over je ouders tot uitdrukking kunnen brengen. Deze droom kan ook het mannelijke en vrouwelijke aspect van je karakter kunnen vertegenwoordigen.

Kwam er fel licht in je droom voor, dan ben je een probleem aan het oplossen door er op een andere manier tegenaan te kijken. Vertrouw op je intuïtie.

Ben je in je droom aan het hijgen heb je een versnelde ademhaling, dan heb je te maken met een nieuwe situatie in je leven die angst, spanning of stress bij je oproept.

Ik denk dat je echt naar je zelf moet kijken en waar je mee bezig bent en dat er iets veranderen moet in je eigen voordeel. Het heeft niets met de aarde te maken maar helemaal voor je zelf.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten Hans.

5 april 2013

Beste Hans,

Ontzettend bedankt voor deze droomuitleg. Toen ik het las dacht ik, ja natuurlijk dat is ook zo! Toch wel confronterend om het van een vreemde te horen, maar ontzettend fijn. Dank je wel!!

gr
Simone