Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

dromen dromen en nog meer dromen!

10 februari 2013

Hallo, ik loop hier al een tijdje mee maar deze nacht was ik er echt klaar mee.
Ik droom veel echt heel veel, minstens 3 a 4 dromen in 1 nacht en vaak zijn het vreemde en enge dromen, kan me geen 'mooie droom' herrineren.
ik zal er eventjes een paar hier opschrijven.

- ik ben op mijn werk bij de xenos, een van de jongens die er werkte was vermist en ik moest hem zoeken, op de zolder dat terwijl we daar geen zolder hebben, ik vind hem, dood helemaal bebloed en hij stinkt heel erg (werd ook misselijk wakker)

- ik droomde dat er een familie lid was overleden, ik ging een of andere rituele dans doen, terwijl ik danste vloog ik in brand mijn huid smeld eraf maar ik blijf door dansen tot er alleen een stel botte danste.

- mijn overgroot oma ging sterven, er stond een tijds klok bij die de tijd aftelde tot ze zou sterven, toen hij bij 0 was gebeurde er niks, de dag erna (in mijn droom) ging dat ding weer aftellen dit keer stierf ze.

- ik ben bij kamp westerbork (dat jodenkamp) ik zie het monument.

- ik wordt achterna gezeten door een mega enge slak met enorme tanden.

- mijn hond werd in geslapen (werd huilend wakker)

zo zijn er nog veel meer dromen die ik me kan herrineren, ik blijf er de hele dag over piekeren en kan ze savonds nog in detail opschrijven, de dromen die ik nu beschrijf zijn van een paar maanden terug en ik schrijf ze vanuit mijn hoofd op, ik weet ze nu dus nog, dit vind ik erg vervelend.

ik kan mezelfs nog 1 droom herrineren van toen ik 4 was.
- het was nacht ik was op mijn kamer, mijn ouders waren er ook, opeens kwam er uit mijn salon spiegel een spook mijn ouders rennen mijn kamer uit en doen de deur opslot maar ik zit er nog in!

sinds dien ben ik bang voor spiegels.

kan iemand me helpen om me rustiger te laten slapen! na elke nachtmerrie wordt ik wakker.
ik wil dat die rare enge dromen ophouden en waarom droom ik zoveel over de dood.
groetjes Lin

10 februari 2013

Erg hoor zulke dromen!

Die droom toen je 4 was zou je angst moeten uitbeelden dat je bang was dat je ouders je in de steek zullen laten.

En voor de rest kan ik je niet erg ermee helpen. Ik denk dat je bij iemand moet zijn die meer verstand van dromen heeft.