Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

in de put

10 september 2012

naast de droom waarin ik word gebeten door een meisje is er ook nog een andere nachtmerrie die me bezig houd:
ik buig voor over om in een put te kijken en val erin , met een plons kom ik in het water neer en krijg geen adem door dat in onderwater zit al ik een maal boven ben kan ik opeens staan in het water. eerst schrik ik omdat er een vis lang mijn benen zwemt , net als ik van die schrik bekomen ben bijt er iets in mij kuit . meestal gil ik het dan uit in mijn droom en gooi het beest naar boven uit de put ,maar dan komen er steeds meer van die bijt beesten en dan word ik wakker....

ik hoop dat jullie me kunnen help

18 september 2012

Hoi Ilse.

Een droom over een put in de grond verwijst naar de verborgen aspecten van wat je doet. Het zou ook kunnen betekenen dat je binnenste leeg of hol aanvoelt. Deze droom zou dan als een 'eyeopener' kunnen dienen: je zou er meer op uit moeten en jezelf open moeten stellen voor nieuwe interesses en activiteiten.

Dromen over vissen in helder water duidt erop dat je in de gunst zult komen bij rijke en machtige personen. Dode vissen wijzen op het verlies van rijkdom en macht door trieste omstandigheden.

Het gebeten worden wil zeggen Ilse ga opletten, het kan een waarschuwende droom zijn voor iets wat voor jou belangrijk is.

Groeten

Hans.

19 september 2012

oke heel erg bedankt