Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

bijtend meisje

10 september 2012

ik droom de laatste tijd vaak van dat ik in het bos om middernacht loop.(dat is nou niet het engste)
ik loop dus door het bos en kom dan bij een soort takken gordijn en als ik het opzij haal zit er een meisje op een liggende boom in een witte jurk die naar me lacht. dan word ik bang en ren ik door het bos maar weet dat dat meisje me achter volgd. dan raak ik buitenadem en dan bijt het meisje in mijn nek.

ik word dan nat van het zweet wakker en lig helemaal verkramp en kam me de eerste paar minuten dan ook niet bewegen. ik heb ook geen idee wie het meisje is. ik heb het er met vrienden overgehad en die vonden het meer iets uit een horror film. ik hoop echt dat jullie me snel kunnen helpen want echt alle spieren doen pijn en ik raak er erg uitgeput van( tegen de middag moet ik weet slapen om het een beetje voor te houden)

18 september 2012

Hoi Ilse.

Dat meisje in dat bos ben je zelf, je loopt weg voor je eigen problemen,het blijft je achtervolgen, wat ook tot uiting komt uit die droom over die put met vissen. Het bijten is erg pijnlijk Een droom over je nek symboliseert de relatie tussen lichaam en geest. Het vertegenwoordigt wilskracht, zelfrestrictie en de behoefte om je gevoelens in bedwang te houden.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten Hans.

19 september 2012

zijn er nog speciale dingen die ik kan doen want de dromm blijft me achtervolgen...

20 september 2012

Hoi ilse_odin.

Ik denk dat je bepaalde periodes die in jou leven zijn geweest nog niet goed zijn verwerkt, neem eens rustig de tijd zodat je niet gestoort wordt en ga eens proberen hoever je terug kan gaan in je leven en wat daar gebeurd is en nog niet goed is verwerkt en probeer dat als nog te doen.

Als dat lukt dan zal dat gedroom ook minder worden denk ik.

Groeten Hans.