Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

slaapverlamming

23 augustus 2012

Van alle dromen waarin ik een slaapverlamming heb gehad, vind ik deze nog het aller engst:

Het begon met dat ik in een rare enge kamer stond.
Deze kamer zag er donker, groot, vies en ouderwets uit. Beetje zo'n stijl van de film Woman in Black.
Gek genoeg kwam mijn zus ook in de nachtmerrie voor, ze was boos en tegen iemand aan het schreeuwen.
Tegenover mijn zus zag ik een vaag meisje staan met donkere haren en met een kapotte hoed op. Het meisje leek wel erg op een geest. Ik kon haar gezicht maar moeilijk zien en verder stond ze daar alleen maar. Achter haar stond net zo'n meisje met ook zo'n hoed maar dan was ze iets kleiner, misschien dat ze zusjes waren?
Opeens begon me zus heel kwaad te worden en gaf dat meisje(de oudste) een harde duw. waarop zij vervolgens mijn zus in haar gezicht kraste.
Toen trok me zus een stanleymes en ging haar mondhoeken open snijden. Daarna liep ze met haar zusje door een deur heen, waarschijnlijk naar een andere kamer. 3 tellen later kwamen ze terug, en zag ik dat haar mondhoeken gehecht waren. Ik dacht nog, oh shit! me zus gaat eraan. Maar gek genoeg stonden ze tegenover mij! Ze begonnen keihard te lachen, met een heeeel eng lachje! ze gooide iets naar me toen waardoor ik gelijk neerviel en verlamd raakte. Ik kon me helemaal niet meer bewegen, behalve me ogen. De meisjes kwamen lachend op me af en ze begonnen me allebei langzaam te bewerken met standley messen. Daarna was me droom afgelopen en schrok ik verstijft wakker. Iets later kon ik me weer een beetje bewegen.
Ineens hoorde ik een raar geluid als een vuurpeil in me oor, met als vervolg dat ik honderden duistere stemmen te horen kreeg.

Daarna wou ik niet meer verder slapen.