Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

nachtmerrie van mijn zusje (uitleg nodig)

10 jaar geleden

mijn zusje heeft pas een nachtmerrie gehad die zo vertelde ze als volgt ging : hij ging over een meisje die haar vriendje kwijt was en toen bleek dat ie was vermoord. ze moest het lijk gaan identificeren voor zover dat ging want, zijn gezicht was losgesneden en toen gesmolten en op een laken geplakt zelfde met zijn handen. de rest van het lijk was aan het oplossen in een ton.
ze vertelde dat de ogen er bij geplakt waren wat betekent dit ?1 keer bewerkt. De laatste keer was 10 jaar geleden door Mana.

10 jaar geleden

dat doet me denken aan een horror film waar mijn vriendinnen het over hadden. iemand vermoorde mensen en de mooie lichaams delen ruilde ze met de onderdelen van haar eigen lichaam. ik ben meestal niet zo goed in het verklaren van nachtmerries, maar ik weet wel heel goed hoe je het moet oplossen. ik heb al jaren geen nachtmerries meer omdat ik me hou aan minstens 1 van de onderste opties:
1e: elke dag lees ik een boek voor ik ga slapen. dan denk je 's avonds na over het thema dat je heb gelezen en heb je geen tijd om aan enge onderwerpen te denken.
2e: (ik doe het heel weinig maar het kan wel werken) als je een film kijkt ga je daar meestal over nadenken, praten of dromen. als het een enge film is en je ziet het tot het einde dan weet je in je droom ook hoe je die nachtmerrie kan beƫindigen.
3e: als je bewust bent dat je een droom heb kan je hem veranderen zodat je de held bent of superkrachten hebt zodat je een super droom krijgt.

hopelijk heb je er wat aan.
p.s. nummer 3 is als noodgeval voor als de nachtmerrie toch komt.1 keer bewerkt. De laatste keer was 10 jaar geleden door Fantasiegirl.