Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

graag droomuitleg over doom -kind allee laten

Manon82
5 augustus 2012

Ik kwam dit forum tegen in een zoektocht naardroomuitleg

Ik heb gedroomd dat ik op een werkdag ineens geen opvang had voor mijn zoontje van 3,5 jaar oud.
Ik was op dat moment ´s ochtends bezig met papieren invullen voor de belatingdienst hoeveel uren kinderopvang we hebben gehad. Ondertussen bedacht ike me dus dat ik geen opvang voor de dag had.
Ik dact er in mijn drooom niet eens aan thuis te blijven, maar wilde hem zelfs alleen laten en mijn vader te bellen of die tussendoor naar de kleine wilde gaan.
Ik wilde het net tegen hem zeggen en zoontje zegt tegen mij: mama ik heb honger, mag ik een broodje?

Toen ik wakker werd voelde ik me behoorlijk rot, een beetje een ontaarde moeder.
Ik hoop dat deze drooom niet betekent dat ik hem verwaarloos.

5 augustus 2012

Hi,

Ik denk dat de droom je alleen verteld dat je als moeder zijnd ook behoefte hebt je eigen ding eens te doen en af en toe wat afstand wilt van verantwoordelijkheid. Ook denk ik dat het zegt dat je je te veel zorgen maakt. Ik denk dat je het beste naar de droom kunt luisteren en eens een dagje plant dat je er even uitgaat, iets gaat doen wat je graag wilt doen en je zoontje bij iemand brengt voor die dag. Misschien wel bij je vader. Ook kan het zijn dat je je in het echte leven schuldig voelt dat je behoefte hebt even tijd voor jezelf te nemen en die gevoelens wegdrukt omdat je onbewust denkt dat dat ten koste zou gaan van je zoontje.

Ik hoop dat je er iets aan hebt :)

Groetjes,

Tameran wiccan

Manon82
5 augustus 2012

Dankjewel, dat klinkt op zich als een logische verklaring.
Ik ben naast werkende en moeder niets anders op het moment. Daar zou ik best eens wat naast willen hebben, maar dan ben ik inderdaad die ontaarde moeder uit de droom.

Helaas is mijn vader geen optie, die kan al amper voor zchzelf zorgen, maar anderen kunnen dat best.
Ik ga hiermee aan de slag. Dank voor jouw visie hierop!

5 augustus 2012

Nee nee geen ontaarde moeder :) Dat moet je uit je hoofd zetten. Je hoort naast werk en moeder zijnd nog iets te hebben...dit is waarschijnlijk zelf goed om als goede moeder te blijven functioneren.Jammer dat je vader dat niet kan, maar gelukkig dat je andere adressen hebt :) succes ermee