Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

aparte droom rood gezicht

iemand met een vraag
1 augustus 2012

ik had afgelopen nacht een hele aparte droom, ik was in een kamer met bekenden van mij, de kamer was warm, de deurbel ging en een vriendin deed de deur open, ze kwam terug met een rare blik in haar ogen en zei tegen mij dat er iemand voor mij aan de deur stond, ik liep door een lange gang en ik zag aan het eind van de gang de buitendeur open staan. ik kwam dichterbij en ik zag mijn broer staan met een rood gezicht en een kind op zijn arm waar ik het gezicht niet van kon zien, ik zei tegen hem dat hij weg moest gaan, ik werd kwaad en begon te schelden. ik zette 1 stap naar buiten om hem weg te jagen en zag rechts van mij mijn overleden moeder staan die ik ook weg probeerde te jagen. beide gingen niet weg....... wat betekent dit ?

5 augustus 2012

Hi,

Wat een nare droom zeg!

Heb je problemen met je broer? of is het contact minder geworden? Wat ik denk is dat je je broer niet meer toe laat. Het warme huis staat voor je ziel en je broer is daar niet welkom. Ik denk dat jou moeder je probeert duidelijk te maken dat je dit met je broer op moet lossen en dat jou broer behoefte heeft om bij je te zijn. Ik denk dat het kind op zijn arm symbool is voor jou en dat je ze gezicht niet ziet omdat jij het kind in jezelf negeert, het kind in jezelf die met jou broer is. Als dit niet zo is dat je problemen hebt met je broer of dat jullie elkaar niet zien, dan komt dat misschien nog en dan weet je dat je het goed moet maken. Ook denk ik dat het gezicht van je broer rood is, ter verduidelijking dat het om je broer gaat, omdat je natuurlijk vrij snel als eerst aan je moeder zult denken omdat zij overleden is. In de droom jaag je je moeder ook weg, dit betekent waarschijnlijk dat je niet naar haar luistert. Ook denk ik dat je misschien soms aanwezigheid voelt en dat negeert, het kan zijn dat het je moeder is. En daar hoef je niet bang van te worden, je kunt daar ook veel aan hebben.
Als het klopt of niet klopt hoor ik het graag :)
Ik hoop dat je er iets aan hebt :)1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 augustus 2012 door tameran wiccan.

5 augustus 2012

hoi tameran wiccan.

ik heb een mezelf even aangemeld zodat ik mijn eigen droom hier goed terug kon vinden, het zijn er nogal wat :-)
het klopt dat ik geen contact heb met mijn broer, maar dat is omdat hij ergens is waar ik niet wil komen ( te prive ik kan er niet teveel op ingaan)
het klopt ook dat ik vaak iemand in mijn buurt voel of voorbij zie lopen als schaduw, ik dacht al dat het mijn moeder kon zijn maar, kon het niet voor 100% weten ( dat ik niet naar haar wil luisteren is misschien vanwege ons verleden) bang ben ik er zeker niet voor, ik praat ook vaak tegen de schaduw----"ow ben je er weer ? kom je weer gedag zeggen" zelf dacht ik dat het kindje een overleden kindje was, waar mijn broer en ik beide vanaf wisten, maar wat jij zegt kan natuurlijk ook. ik heb er zeker wat aan. erg bedankt voor je uitleg


groetjes