Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Duw in je rug

soph95f
29 juli 2012

Dag allemaal,

Ik heb nu meerdere malen dezelfde nare droom gehad. Ik ben het nu zat dat ik niet kan plaatsen wat het zou kunnen betekenen!
De droom begint eerst redelijk normaal, maar eindigt altijd met een persoon (die ik niet kan zien) die heel hard in mijn rug/onderrug duwt met één vinger. Het doet altijd extreem pijn en hoeveel ik ook smeek dat diegene daarmee stopt blijft hij/zij doorgaan. Dan probeer ik mijn rug zo ver mogelijk te krommen, wat ook geen nut heeft. Uiteindelijk doet het zo'n pijn dat ik met een gil wakker wordt.

Ik praatte niet zo lang geleden met een vriendin en we hadden het over nachtmerries. Zij vertelde mij dat ze de nachtmerrie die hierboven beschreven staat ook meerdere malen heeft gehad. Dus ik ben niet de enige.

Wat betekend deze droom? En kunnen nog meer mensen zich hier in vinden?
Ik hoop dat iemand een antwoord heeft!

pknee
29 juli 2012

Blijkbaar komt dit ook bij anderen voor:

[www.yourghoststories.com]

[cameogarrett.blogspot.be]ik heb verder gezocht naar een verklaring maar kan er tot nu toe geen vinden.. graag over aan de anderen. Ik ben eens curieus...

5 augustus 2012

Hi,

Wat ik denk is dat het een boodschap is uit de geesten wereld en dat de duw dus wel echt is ....geesten hebben geen tijds besef en bestaan alleen uit energie en zijn niet bewust hoe vaak ze dit doen en hoe hard. Je hoeft hier niet bang voor te zijn, wat ik in eerste instantie denk is dat je ergens bang voor bent, bepaalde stappen moet ondernemen en dit niet doet. Denk eens na of er dingen zijn die je moet doen of binnen een paar weken, of iets wat je lange tijd terug had moeten doen en nog steeds kan doen. Dit kan zijn een groot risico nemen maar kan ook zijn iets persoonlijks aan jezelf werken op bepaald vlak. Kom je echt nergens op en blijft dit gebeuren dan kun je heel duidelijk hardop zeggen dat het niet welkom is en het is jou huis en dat het weg moet. Gaat het nog door zou je salie kunnen branden en elke kamer van je huis hiermee reinigen, zet alle ramen en deuren open zodat het weg kan gaan. Maar ga hier niet meteen vanuit hoor, het kan heel goed zijn dat je een duwtje in je rug krijgt omdat je iets niet doet wat je moet doen en dat het je zeer doet omdat je het negeert. Ik denk dat dit vaker voor komt omdat identiteiten boven ons niveau communiceren en een duw in de rug is een menselijk gezegde die voor ons het makkelijkst te begrijpen is.

Ik hoop dat je hier iets aan hebt :)

Groetjes,

Tameran wiccan