Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Nachtmerries over jongens en bekenden

9 juli 2012

Ik droom vaak dat ik wordt aangerand, verkracht of ontvoerd wordt door jongens. Ben ook vrij bang voor jongens en ik heb die nachtmerries nu wel vaak. Wat kan ik er het beste aan doen om van die nachtmerries af te komen?

Ook heb ik nachtmerries dat ik niks goeds doe bij mensen die ik ken. Vriendinnen van me zijn vaak boos op me en m'n ouders ook en kan niks goed doen. Ook 1x over m'n vriend gedroomd dat ik niks goeds bij hem kan doen. Sinds die droom ben ik zo bang dat ie het gaat uitmaken. En andersom is hij bang dat ik het ga uitmaken.

Ik heb ook soort van nachtmerrie gehad die niet uit m'n hoofd gaat: Ik was op school en de sfeer was nog heel gezellig enzo. Ik ging in de pauze even weg van school en kwam daarna weer terug. Een vriendin S stond bij een groep meiden. S was boos en riep kwaad dat ik nu bij haar moest komen. De meiden keken op en werden ook boos. Ik ging maar gauw naar m'n kluisje. Daar probeerde een meisje m'n tas af te pakken. Ik werd boos, schold haar uit en sloeg haar. Zo kreeg ik mijn tas terug en ging naar de kleedkamer om me om te kleden voor gym. Toen kwam er een leraar de kleedkamer in en beschuldigde me van iets wat ik niet heb gedaan. Volgens hem had ik een oude man beschuldigd van een overval op mij en bleek het niet gedaan te hebben. Ik probeerde steeds duidelijk te maken dat ik het niet had gedaan maar niemand luisterde. De leraar had dat 'nieuws' van S, andere vriendin An en A (was m'n beste vriendin, met veel ruzie uit elkaar gegroeid) Ze gingen tegenover me zitten. Ik was boos op ze en A ging gelijk ergens anders zitten. AN en S deden weer gemeen tegen mij. Toen werd ik gek en vluchtte weg en werd achtervolgd.