Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

horror-nachtmerries al maanden lang

3 juli 2012

Heey ik heb een heel groot probleem, ik droom al maanden lang van nachtmerrie's die lijken op horrorfilms ookal kijk ik dat soort films nooit.
Vandaag heb ik er weer een nachtmerrie gehad en werd rond half 7 wakker en val gewoon niet meer in slaap.

1 van de eerste nachtmerrie's toen het begon herinner ik nog wel;
Ik was onzichtbaar dus niemand zag me,
Maar ik merkte zelf niet eens dat ik onzichtbaar was, ik ergerde me er niet aan. Ik was in een heel klein kamertje waar 3 mensen ruzie hadden over iets dat mislukt was en iemands schuld was. Het waren niet bepaald goede mensen, want hun armen waren helemaal afgetraind en onder met tattoe's. En ik kreeg de indruk dat het had te maken met de onderwereld. Al gauw liep de ruzie uit tot een hele enge moord, zelfs al was ik onzichtbaar voelde ik me alsnog bang. Ze draaide elkaars armen helemaal uit de kom, rekte spieren uit en braken botten. Uiteindelijk ging er 1 man dood en zag ik hoe de andere criminelen vluchtten.

Bij de volgende droom was ik onzichtbaar en zag ik eerst een recherche team aan het werk op een bureau. Ze spraken over een doorgedraaide gek met stemmen in ze hoofd die aanslagen wilt doen. Toen ontdekte ik een grot en hoorde ik iemand op een hele rare toon (gek stemmetje) tegen zichzelf praten. Al gauw zag ik met bloed op een steen geschreven staan over iets met de dood. Blijkbaar had ik die doorgedraaide gek gevonden en het was doodseng dat ik wakker schrok en ik er nu nog steeds bang voor ben.

Vandaag droomde ik dat ik naar school fietste door een achterbuurt. Ineens kreeg een brutaal blank meisje ruzie met een donkergetinte man. Eerst moest iedereen die er omheen stond lachen dus ik moest ook best lachen omdat het er heel simpel uitzag. Toen kwam er nog een man die het asosiale meisje hielp. Samen sloegen ze die man neer, geen idee of hij er gewoon bewusteloos of dood bij lag maar niemand deed wat. Dus ik fietste gauw door naar school, ineens hoorde ik toen ik voorbij de asobuurt was "hey meisje ja meisje jij daar kom dan he" dus ik keek achterom en zag dat het brutale meisje iets van me wilde. En ik hield een autobestuurder(vrouw) aan omdat ik bang was dat dat meisje iets zou doen. Het meisje kwam dichterbij en zei: wat vond je zo grappig? Ik zag je toch lachen? Wacht maar! Ze fietste door en ging me verderop opwachten. Ddie autobestuurder deed niks en zei; ajoh gewoon naar school gaan meid! Ik draaide me om om angstigend naar huis te fietsen, totdat een oude vrouw op het raam tikte die het dus had zien gebeuren. Ze gebaarde op welk nummer ze woonde in de flat, dat was nummer 10. Gauw keek ik of het meisje me steeds niet bij die vrouw naar binnen zag gaan. Toen ik bij de oude vrouw naar binnen ging voelde ik me veilig maar werd ik wakker.


Kan iemand vertellen wat dit te betekenen heeft ik heb hier al sinds 4 maanden slapenloze nachten van en ben voor ieder geluidje doodsbang.


xxx

xLaura'