Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Achtervolging en vermoord (uitleg nodig!)

30 juni 2012

Heey!

Ik heb best een akelige droom gehad de laatste tijd meerdere maar die vergeet ik na verloop van tijd weer. Heel bizar.

De droom speelde zich af in mijn eigen huis. Al een paar dagen achtervolgde een jongen mij. Nog niet zo oud. (ik ben 17)
Als ik thuis was keek hij de hele tijd over mijn schutting richting mijn kamer.
Via de gaatjes in mijn lage gordijntje kon ik heb stiekem ook zien maar hij had in de gaten dat ik keek. Later las ik in de krant een waarschuwing dat er een seriemoordenaar rond liep. Ik vertrouwde het niet. Ik heb toen wat foto's gemaakt van zijn hoofd om dat als bewijs aan de politie te kunnen leveren. Maar dat kon niet. Deze jongen was binnen gekomen, ik weet niet hoe maar ik had niets door. Ik lag op de bank van de oude inrichting die we hadden. De jongen gaf mij een injectie waardoor ik zou overleiden.
Ik kon helemaal niets doen. Maar dit deel wanneer ik een injectie kreeg herhaalde zich steeds alleen deze keren had hij de spuit laten liggen en deed ik een poging hém te doden.

Verder kan ik me niet veel herinneren maar k was erg bang!
Weet iemand wat dit ongeveer kan betekenen? K vind t erg vervelend al die enge dromen1 keer bewerkt. De laatste keer was 30 juni 2012 door xdromertje.

Yen
12 juli 2012

Ik heb ook die droom gehad, wel een beetje anders. Ik was in een kasteel en en moest constant vluchten en was zo moe en een vrouw met een injectie met een of ander serum in wou dat in mij steken met als gevolg dat ik zou sterven. in de hoogste toren zat ik in een hoekje gedreven.
en ooit had ik eens gelezen in je dromen kan je confronteren. dus ik confronteerde haar en zei " wie ben je? en wat moet je? waar ze haar mond heel wijd open deed en riep en mij probeerde te injecteren er was dan een gevecht met de naald. ik die haar probeer tegen te houden en dan ben ik wakker geworden.

Ik denk als je wat hoofdwoorden opzoekt over je droom dat je wel een antwoord vind op je vraag..
bvb: achtervolging, onbekende,huis, vaccinatie,vechten, moord

meestal werk je in je dromen ook wat je meemaakt in het dagelijkse leven.
grtjes.

13 juli 2012

Beste x-dromertje.

Dromen over een huis staat meestal gelijk aan je ziel. Je ziel en je lichaam is je huis.
Iemand bekijkt jou en dat heb jij in de gaten, vervolgens lees je dat er een seriemoordenaar actief is waarop jij besluit foto's te knippen.
Het kan betekenen dat je iemand door hebt in gedrag als het aankomt op jouw omgeving. Deze wil je publiekelijk wijzen op zijn/haar gedrag jegens jou. Het bekijken kan inhouden dat je diegene 'in de gaten hebt', je laat je dus niet foppen.
Dromen over de dood hoeft niet letterlijk ' dood' te betekenen maar het kan wel zijn dat iemand jou iets aan wil doen op negatieve wijze.
bv. Iemand pest jou en je hebt diegene goed door. Iemand roddelt over jou en je hebt diegene goed door.
Door je te weren in je droom besluit je hem aan te vallen met hetzelfde gedrag, wat kan duiden op heen en weer reacties in een ietwat minder prettige omgeving. Iemand roddelt over jou, dus je roddelt terug. Iemand pest jou, dus je pest terug.

Verstandig is om even goed te kijken in je omgeving of er negatieve invloeden zijn en deze te verwijderen uit je omgeving door minder of geen omgang meer te hebben met die persoon.

16 augustus 2012

ik heb bijna nooit nachtmerries maar word wel bijna altijd gepest. door voor het slapen gaan te lezen heb ik al 2 jaar geen nachtmerries meer gehad. maar wat ik denk van dromen met moord erin is dat je er kosten wat het kost voor moet zorgen dat je zelf niet vermoord word. sommige mensen zijn gezond gaan slapen en zijn dan dood zonder reden. ik ken zelf een moeder die dat heeft meegemaak met haar dochter van 3 of 4 jaar. haar laatst woorden waren 'doei papa'. ze hebben haar lichaam 3dubbel doorzocht maar niks kunnen vinden. dus mijn conclusie is dat je droom je kan vermoorden.

Leesa
17 november 2012

Heel bizar droom ik al 1 a 2 jaaar dat ik achrervolg word en moet vluchten
Voor een man met een injectie

Een keer had mn familie mij erin geluisd ik werd wakker op bed heel mn fam om me heeeen ze vertelden dat het hun speet en toen kwam mn achtervolger met zn injectie.

De laaste keer was eergister in vluchte mn oude middelbare school uit en een man in een auto hielp me uit eindelijk bleek dat ze samen werkten
Ik gaf de moed op schreeuwde en huilde en hun injecteerden me in mijn hoofd

Het is ook altijd een andere man