Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

schim

7 mei 2012

Hallo,

Ik heb vorige nacht iets heftig meegemaakt dat mij toch de hele dag achtervolgd heeft. Ik was normaal aan het dromen zoals anders, maar opeens word ik wakker in mijn bed in mijn oude huis (mss een beetje zoals inception), en meteen als ik wakker word voel ik alsof iets op mij duwt maar tegelijkertijd meetrekt, wanneer ik mijn ogen opende kon ik alleen een schim zien (een soort schaduw denk ik van een persoon), en deze schim duwde iets op mijn hoofd en tegelijkertijd trachtte mij door het raam te trekken, het voelde alsof ik even transparant was als de schim, maar ik wist me uiteindelijk wakker te krijgen door op die schim te spugen.

Deze nachtmerrie vond ik erg indrukwekkend, omdat ik enkele maanden geleden nog een nachtmerrie heb gehad die erop leek, maar toen lag ik in mijn droom in mijn huidige bed, en toen was er ook een schim die mij vastpakte en mij eens goed door elkaar schudde en terwijl hij dat deed was hij ook nog eens heel luid aan het lachen.

Kan misschien iemand mij hier meer uitleg over geven? misschien dat iemand dezelfde dromen heeft om te delen.1 keer bewerkt. De laatste keer was 7 mei 2012 door iebe.