Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Uitleg gevraagd (stem in kelder) !

18 april 2012

Ik droom al twee nachten over een kelder. De eerste keer was het de kelder van mijn ouders, daar zat een man in maar we zagen hem niet, toen ik de kelderdeur opentrok lag er een vrouw op de trap blauw geslagen en die bewoog niet meer... Ik wou het licht van de kelder aandoen maar mijn mama trok mij naar achter en zei dat ik gek was, ze deed de deur toen dicht en op slot & belde de ambulance + versterking.

De voorbije nacht heb ik gedroomd over onze eigen kelder, daar hoorde ik een mannenstem, ook hem zag ik niet. Mijn vader en mijn vriend zaten daarin vast toen ze wouden gaan kijken wie daar was, zij waren daarna gewoon niet meer te vinden... Ik belde de politie maar die kwamen niet opdagen en er was niemand om mij te helpen... Ik liep toen op straat, (voor ons huis) het was donker & er was niemand om me heen... Wat is hier de betekenis van? Ik vind het raar dat ik al twee nachten droom over kelders. Ikzelf ga nooit de kelder in in mijn droom.
Ik moet wel vertellen dat ik 10 dagen geleden bevallen ben, dat is een grote verandering.5 keer bewerkt. De laatste keer was 19 april 2012 door barbiiee21.