Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Ik in een moordserie: droom stopt op het moment dat ik neergeschoten word?

15 april 2012

Hoi,

Ik zag in deze droom alles alsof ik naar een moordserie zat te kijken op tv, dus CSI of NCIS of zo. Ik was een stuk jonger en ik was met een paar kinderen aan het spelen in een speeltuin. Ineens kwam daar zo'n vriendelijke vrouw aan, die ons meelokte naar de bosjes. Ik had al eerder in die 'aflevering' gezien dat we dood zouden gaan. Waarschijnlijk neergeschoten met een mitrailleur. Ik was in paniek, want die vrouw nam ons overal mee naartoe. Ik kon niet weg, want ik wilde de anderen niet in de steek laten, omdat ik wist dat zij het dan niet zouden halen. Op een gegeven moment waren wij in mijn oude basisschool, waarschijnlijk op zoek naar nieuwe slachtoffers. Gek genoeg was de school helemaal leeg, op ons na. Er lag overal zand.
Ik rende weg en verstopte me in één van de lokalen. De vrouw kon me niet meer vinden en gaf het op. Het volgende moment was ik bij de 'moord-onderzoekers' en rende ik in de armen van Derek Morgan, een agent uit Criminal Minds. Hij knuffelde me en gaf me bemoedigend een kusje op mijn wang.
Ik was gered, ik moest verder met mijn leven. Dus ik kreeg een soort beeld binnen, van mij in een auto. Ik zat dus in een auto, achter het stuur, en naast mij reed een wit busje. Het raampje aan de rechterkant stond open, en die enge (vriendelijke) vrouw die me eerder had proberen te vermoorden, keek naar rechts. Ze herkende mij, richtte een pistool op het hoofd van een meisje dat achterin het busje zat, en dwong haar mij neer te schieten met de mitrailleur. Trillend van angst richtte het meisje het op mij, wilde de trekker overhalen. Toen ontdekte ik dat het een meisje uit mijn klas was. Ze wilde mij niet neerschieten, voelde ik, maar ze werd natuurlijk bedreigd met een pistool. Precies op het moment dat ze ging schieten, werd ik wakker.

Weet iemand wat deze droom betekent?

x Suzy

"If life doesn't go right, go left." - But WHAT if there IS no left?!