Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over dood van vriend (uitleg gevraagd)

Gemini
14 april 2012

Beste mensen,

Ik ben vast niet de enige die hier vragen komt stellen over een droom. Desalniettemin hoop ik dat jullie de moeite willen nemen hem te beantwoorden.

Vannacht had ik een hele verdrietige droom. Toen ik wakker was geschrokken voelde ik nog steeds het verdriet dat ik in mijn droom voelde. Nu ben ik heel erg benieuwd of het een betekenis heeft en zo ja, wat deze is.

Ik droomde dat ik de straat overstak met mijn vriend. Ik zag een geparkeerde auto staan die op het punt stond om weg te rijden en ik dacht dat we daar nog wel langs konden lopen. Ik pakte zijn hand en trok hem met mij de straat over. Net op dat moment reed de auto met een sneltreinvaart weg, tegen mijn vriend aan en hem in meerdere stukken achterlatend. Hij lag letterlijk in twee stukken. In mijn droom begon ik meteen heel hard te huilen en boog ik over zijn lichaam heen. Kort daarop werd ik wakker.

Nu vind ik via Google wel het een en ander over betekenissen als je droomt dat een geliefde doodgaat. Het bijzondere aan mijn droom vind ik dat hij stierf door mijn toedoen, al was het niet met opzet.

Jullie gedachten hierover?

Groet, Gemini

Basxt
6 mei 2012

Schokkend.
Ikzelf geloof de spreekwoorden op internet niet wat jij uitlegde. maar een ding moet je onthouden.
soms heb je visioenen. dit ZOU er zomaar een kunnen zijn. let dus goed op als je met hem op straat loopt want je weet maar nooit:(

gr bas.

Andries
5 juni 2012

De dood betekent ook een nieuw begin, of het einde van iets
Je hebt grote kans dat hij een onderwerp heeft afgesloten
en iets nieuws in zijn leven begint.

Gr. Andries