Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

treinongeluk zien gebeuren

tamaramijzelf
9 maart 2012

Hallo,

Ik blijf maar denken aan een droom die ik anderhalf week geleden had..

Ik stond op het station te wachten op de trein en ik zag een aantal treinen al helemaal tegen elkaar op gebotst in elkaar gekreukt op mij afkomen.. Het was een doodeng gezicht en dat stuk herhaalde zich constant dat die treinen zo in elkaar op mij afkwamen..

Wat zou dat betekenen??....

11 maart 2012

Ik heb wel eens gehoord dat sommige mensen ongelukken in dromen kunnen voorspellen, het zou misschien kunnen dat er binnekort een trein ongeluk gebeurd en dat jij die kan zien uit de ogen van een slachtoffer.
Als je droomt over een trein zonder rails betekent het dat het je voordeel zal opleveren, dus misschien dat het bij jouw dus nadeel gaat geven.
Verder weet ik het ook niet, ik hoop dat je te weten komt wat het betekent.

11 maart 2012

Hoi hoi nog een reactie van mij hier,
ik heb net bij toeval een nieuwsbericht op msn gelezen:

PURMEREND (ANP) - Een 21-jarige man uit Purmerend is zondag iets na 01.00 uur omgekomen toen hij bij zijn woonplaats werd aangereden door een trein. Dat meldde de politie.

Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de brug over het Noordhollandsch Kanaal. Het slachtoffer was met vrienden op weg naar het centrum van Purmerend. Hij was op slag dood.

Omdat het snachts gebeurd is kan het best zijn dat jij dit vanuit de ogen van deze man hebt gezien.
Veel succes!

anoniempje.a
7 november 2015

Hallo,

Ik word net wakker met een droom dat ik in de auto zit en de auto happerd en ik zit mete vriend en nog een paar mensen in de auto en we staan met de auto stil boven aan een heuvel en we zien de tram met een vaart erop komen en k voel dat er wat mis is dus ik zeg tegen me vriend ga er uit gaat niet goed ik ben zwanger en herhaal dit paar keer maar ik kan me niet verroeren en hun blijven kijken terwijl ik in paniek raak zie ik die achterkant van de tram via de zijkant losschieten en wegvliegen en de tram stopt precies vooor de auto chaffeur stapt uit en loopt naaar de vuilnisbak en geeft over loopt met de vuilnisbak rustig naar de waterkant en gooit het leeg en dan word ik wakker! Wat heeft dit te betekenen? Het is ook nog in me oude jeugd buurt!