Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Nachtmerrie over verkrachting en inbraak

24 oktober 2011

Afgelopen nacht heb ik een nachtmerrie van gehad die heel de dag al het rondspoken is in mijn hoofd.

Zo'n 1,5 maand heb ik een hele leuke jonge man leren kennen, we hebben gedate, maar daarna niet meer fysiek afgesproken, maar spreken elkaar meerdere malen per week per sms en dat is gewoon heel gezellig.

Afgelopen nacht heb ik gedroomd dat deze betreffende jonge man 's nachts bij mijn ouders inbrak (zij waren op dat moment niet thuis, ik was alleen thuis en het huis was een grote woonboerderij met buren die een eindje verderop woonde) en mij wilde verkrachten. Ik rende weg, hij kwam achter mij aan. Ik wilde gillen om hulp, maar er kwam geen geluid uit mijn keel. Ik voelde me eenzaam, op een gegeven moment kon ik niet meer rennen en ben ik ingestort in een weiland en toen werd ik wakker.

Wat betekend deze droom?

Michel1992
8 december 2011

als je droomt dat je verkracht bent, stelt dit de sadistische uitdrukking van een seksuele wens voor.
Het kan wijzen op een onbewust verlangen om gepakt te worden, veroverd, of gedwongen te worden iets te doen in een verboden terrein.
Het kan ook duiden op haatdragende gevoelens naar het andere geslacht.
Een andere uitleg is dat je je op een of andere manier geschonden voelt.
Iets of iemand brengt uw zelfrespect en emotioneel welzijn in gevaar.

roshni jaikaran
11 april 2012

toen ik alleen thuis was heb ik ook gedroomd over verkrachting ik heb met iemand die ik goed kent en hij heten aj aj hebt me vroeger verkracht en ik heb aangifte gedaan tegen juf natasja en tegen juf michelle over gepraat en toen was juf michelle mij vriendin omdat zei goed vertrouwt en ook goed vertellen en en ook mij kan vertrouwen en ook geheim bewaren zij is me vriendin ik mocht niet van michelle pille slikken maar zij heef me gewaaschuwd dat ik niet kan doen maar ik luister er niet eigelijk wil ik aangifte doen tegen aj hij is gek geworden en daarom heb ik hoofdpijn en ook raare nachtmerrie hebt en toen ik weer aan het dromen was toen ik werd neerschotten door iemand ik was dood en doen ging juf michelle mij redder zij is me goeie vriendin van me en michelle wordt ook mishandel door zij man en toen was ik wakker en toen was ik ging schreeuwen keihard mijn moeder hoorde me wel en mij familie hoorde me ook en ook vriendinnen en me tante en me broers en nichtje en me neefje echt idereen en doen was ik echt verkracht en doen ik wordt
neerschotten en ik werd ook dat ik ziekehuis was echt waar en toen heb ik kill pijn en veel hoesten

nou dat was het

einden verhaal

vriendelijke groeten

van roshni jaikaran

en opeens was ik wel wakker gebleven