Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

plaaggeest/demoon/bezetenheid

11 jaar geleden

Tjah,

ik ben sinds kort wat vaker met droomduiding bezig, maar de afgelopen paar dagen lijkt het erop alsof mijn gids steeds in mij dromen komt om me te helpen maargoed(jep zit weer in de panarie:p), wat ik vanacht gedroomd hebt, heb wel vaker een nachtmerrie, maar dit ging zelfs mijn pet te ver en het was een tijd geleden dat ik blij was dat ik wakker werd., het leek wel een hele nacht maar ik had maar een uurtje geslapen:

Hoe het hele droom ging weet ik niet meer was te lang om alles te onthouden,

Ik was met mijn schoonmoeder/stiefschoon vader/ schoon zusje buiten de flat van waar ik woon.
het was avond/schemerig vies grauw. leek wel alsof we aan het gamen waren buiten. ik leerde iemand kennen via het net
dat persoon leek later in mijn droom geen persoon te zijn, dat persoon ging steeds gekkere dingen zeggen die niet meer te verstaan waren
(heb dat persoon ook niet gezien) me schoonmoeder waarschuwde mij dat het geen zuiverekoek was en vertelde mij dat ik last had van een plaaggeest. maar het werd van kwaad tot erg, ging allemaal zo snel. heel me omgeving leek wel een horror pretpark iedereen in mij omgeving stotterde en in speel atrakties ( klimmenrekken schommels en wipwaps) zaten verminkte mensen die mij lachend aankeken. op een gegeven moment werd mijn schoonvader bezeten, ging in een onbegrijpelijke taal praten/schelden en sprong later van het flat af 14hoog.
toen mij schoonmoeder gek aan het doen was zei ik tegen haar, jij bent mijn schoonmoeder niet..? en dr gezicht verdween en kwam een lachend enge kop tevoorschijn met krassen in het gezicht en ze verdween. toen kwam er een onbekende man die wist wat hij moest doen en deed heel erg zijn best om mij te helpen. maar het lukte niet. na een tijd rondzwerven op het plekje wat eerst zo mooi was wist ik dat ik echt hulp nodig had, ik kende in mij echte leven een vrouw die mij altijd met spirituele problemen altijd hielp. ik wist dat ik haar nodig had, maar kon haar niet vinden. na een noodkreet stond ze daar in een deur opening ik noemde haar bij dr naam ( het was haar naam maar ze zag er als een ander persoon uit heel vertrouwd)(denk dat dat mijn gids was) toen ik het uitlechte en ze naar mij keek schudde ze haar hoofd en zei, ron, waar je nu weer in ben beland.
na uren dr best doen samen met die man zonder succes zei ze tegen mij dat ik mijn edelstenen moest pakken uit mijn kistje. ik ging ze halen, toen ik terug kwam en zei dat ik ze had, zei ze heel opdringerig dat ik m aan haar moest geven, ik keek dr aan en zei, jij bent haar niet!
en weer dr gezicht verdween en kwam weer dat zelfde lachend verminkte gezicht tevoorschijn met rode/zwarte ogen lijkwit. en hij verdween, gelukkig kwam ze aangelopen met de man die mij ook hielp en we legde de stenen bij elkaar en het verminkte pestkop/demoon werd heel erg kwaad en toen werd ik wakker. en was blij dat ik wakker was ..

meestal moet ik wel om nachtmerries lachen , maar dit was echt heel realistisch

grtz

11 jaar geleden

hoe ironisch,

nu weet ik wel dat 666 gewoon een cijfer is, maar ik was precies het

Nachtmerries
666 berichten, 1.386 reacties

vondt het wel heel toepasselijk,
nogmaals ik weet dat 666 gewoon een cijfer is en meer niet :p