Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

!is dit nog dromen?

Bjorn Bouman
25 januari 2011

k heb twee dagen geleden een zeer nare ervaring meegemaakt. Ik ben iemand die zeer goed tegen nachtmerries kan plus ik kan goed relativeren. Ook heb ik heel mijn leven veel lucide dromen gehad die ik goed onder controle had. Het volgende is gebeurd in mijn slaap:

2:30 Ik heb een verschrikkelijke nachtemerrie waar ik niet meer van weet waar deze precies over gaat, wat ik nog wel weet is dat ik mijn best deed wakker te worden uit deze droom. Ik dacht wakker te zijn, alles was realistisch en ik lag waar ik hoorde te liggen in mijn bed. Ik voelde daadwerkelijk dat ik geknepen werd op verschillende plekken en dit gaf een sterk prikkend gevoel. Ik was me bewust van de situatie en dacht: ach dit gaat wel over. Toen werd ik plots door iets in mijn gezicht geduwd tegen het kussen aan met immense snelheid, ik kon niet zien wie het was. Ik was ongelofelijk bang (nooit geweest). Toen werd ik wakker, ik durfde niet meer te gaan slapen. Even tv gekeken toen weer gaan slapen om 3:00.

3:30 Wederom wil ik wakker worden uit een nachtemrrie en waan ik mij gewoon weer in mijn bed. Ik besef me dat ik dit net ook heb meegemaakt! Ik probeer het licht aan te doen maar de lampenknop valt van de muur af. ook mijn andere lampen doen het niet. wederom voel ik over aanrakingen op mijn lichaam... levens echt... weer word ik wakker en blijf ik 30 min wakker.

4:30 Het gebeurd wederom... Aanrakingen die levensecht zijn en ongelofelijke angst.

ik heb dit nooit! Ik ben niet depresief of dergelijk. Ik zou graag willen weten wat dit is... Is dit normaal? Heeft iemand dit ooit meegemaakt?

Met vriendelijke groet,

Bjorn Bouman

26 januari 2011

wow beste Bjorn

Ik denk niet dat dit nog normaal is! Ik ken hier wel helemaal niks van maar misschien kan je beter de hulp van een medium inschakelen. Tenminste als dit blijft gebeuren.

Bloemetje

1 februari 2011

Ik weet niet of je in het paranormale geloofd. Maar 3 uur s nachts is heksen uur. Ik heb zelf ook een droom gehad en werd precies om 3 uur wakker. Heb je wel een last van dingen uit andere dimensies? Ik wil je geen angst aan jagen, maar naar mijn idee zit er iets achter je aan wat niet uit deze wereld komt. Ik kan het natuurlijk ook mis hebben.