Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Wraakmoord

Koko
11 jaar geleden

In mijn nachtmerrie van vannacht waren er verscheidene dingen die ik nog een beetje vaag vind en wat me ook wel dwars zit. Vandaar dit bericht, misschien dat iemand meer weet.

Ik zat alleen aan de rand van een bos, toen mijn oudere zus er aan kwam lopen en me meenam naar een beter plek om te zitten. Daarvoor moesten we door het bos heen, waar eigenlijk overal spinnenwebben hingen waar in telkens doorheen liep. Uiteindelijk kwamen we uit op een open plek wat, denk ik, een schoolplein was, er waren ook kinderen. Samen aten we daar wat toen opeens een oude vriendin (a) me aansprak. (deze vriendin spreek ik al ruim anderhalf jaar niet meer na een flinke ruzie). Ze praatte tegen me, maar ik kon niet horen wat ze zei, het leek wel of al het geluid uit was gevallen maar ik voelde me wel heel rot, alsof ze de meest vreselijke dingen tegen me zei.

Later sprak ik in die droom iemand die nog wel een vriendin (b) van me is, maar hier herinner ik me weinig van. Daarna kwam er een stuk wat me eigenlijk niet lekker zit. Het was op hetzelfde 'schoolplein' en ik zag die vriendin lopen. Het was alsof ik alleen alles kon observeren, maar dat ik er niet echt bij was. Het was nacht en ze stond bij een brug. Ik keek in het water en zag daar dus de 'ex'-vriendin (a) liggen die me eerder aansprak. Ze was dood, vermoord door die vriendin (b) Ik stond erbij maar ze liet me haar gezicht niet zien, toch leek ze heel erg van streek, of boos.
Verder weet ik er niks meer van.

Het laatste stuk vind ik nog het vreemdste, en ik kan het beeld ook niet uit mijn hoofd krijgen.

11 jaar geleden

Lieve,
Waarom koestert u zelfhaat . Waarom bent u boos op uw zelf. U mag vrienden zijn met uw zelf. Als u iemand iets gedaan heeft en het spijt u kunt altijd sorry het spijt me zeggen tegen die gene, als die gene niet luisteren wil vraag iemand om te bemiddelen. Lukt dit ook niet leg het in Gods handen dan komt het zeker goed. U heeft u zelf een harde leerschool laten ervaren, wees lief voor u zelf en anderen, laat wrok ,haat ,jaloezie ,en afgunst u innerlijk niet DODEN. U moet u leren afsluiten om niet te emotioneel te zijn. Uw oudere zus is de deskundige in u, ga een mooie bos, natuurwandeling maken, of een mooie natuurfilm bekijken iedere keer als u door wrok overmant dreigt te worden.. U bent ook een natuurmens.
Met wraak naar uw zelf of anderen bereikt u meer ellende dan goeds. U bent een goed mens die nu aan het leren is om de dingen juist te plaatsen. Lees boeken over loslaten. Veel licht, kracht en liefde.
Lucinda