Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

kindje 5 jaar droomt van een uil

11 jaar geleden

hallo allemaal!

mijn dochter van 5 werd 2 nachten geleden wakker van een nachtmerrie over een uil. ze vertelde dat de uil hele grote ogen had en steeds dichter bij kwam. ze wist niet meer of hij geluid maakte. ze is er 2 dagen door van slag geweest. aangezien ze 5 jaar is kan ze nog niet details weergeven over dromen, dus dit is het enige wat ze mij vertelde. sorry dat het niet zo veel is.
nu verontrust mij het wel een beetje dat een uil ook een synoniem voor dood is en dat soort dingen.
kan iemand mij misschien vertellen wat haar droom misschien kan betekenen? of werkt dat niet zo als het nog kinderen zijn?

mvg sassie1 keer bewerkt. De laatste keer was 11 jaar geleden door sassie.

11 jaar geleden

Beste Mevrouw,
de uil betekent ook wijsheid. U heeft een wijs kind tevens zegt dit ook iets van uw zelf.Het is het wijze kind in u. Probeert u met kinderboeken uw kind voor te lezen , en op een speelse manier haar precies uit te leggen dat een uil heel goed is. Zijn leefwijze , zijn eet gewoonten ,etc.. Niets forceren ,langzaam aan zoals een kind van vijf iets mag begrijpen. Dit kind laat u de wijze gids in uw zelf zien. Zij ziet een uil omdat ze nog kind is en dit is voor haar iets nieuws om een gids zo te ervaren. Als u wil kunt proberen door meditaties proberen om de ze gids van u beter te leren kennen. Als u tot uw kind praat en goed luistert naar kan zij u antwoorden geven over dat wat u niet wil weten, en waarom u bang voor bent voor deze zelfkant van u. Het komt goed.
groeten van Lucinda