Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

gegijzeld/ontvoerd

H
10 januari 2011

Hallo,

ik droomde vannacht dat ik samen met mijn vriendje in een groot complex met allemaal winkels kwam, waar ik hem plots kwijtraakte. Ik belde hem waar ik stond en hij ging komen. Ik stond in een gang met een bankje, met allemaal mensen, toen er plots een stuk of 5 mensen (enkel vrouwen eigenlijk) met bivakmutsen kwamen en iedereen moest tegen de grond gaan liggen. Ik had ook een zonnebril aan terwijl het eigenlijk winter leek. Even later zaten we allemaal op de bovenste verdieping van een appartementsgebouw waar geen enkele omwonende binnen kon kijken doordat het zo hoog was. Ik zat er ook met enkel vrouwen en we werden gedomineerd door de vrouwelijke ontvoerders, we mochten bepaalde dingen niet, maar werden niet mishandeld ofzo. het leek erop alsof ik de enige was die weg wilde en pogingen ondernam om weg te raken door op aangedampte ramen te schrijven enz...

Ik vond het een heel vreemde droom en denk er steeds aan, ik moet er ook bij vermelden dat het nog maar net terug goed is tussen mijn vriendje en ik (we waren even uit elkaar) maar dit kwam door mij dat het even uit was en nu terug goed, hij zou alles doen voor me dus snap dit niet zo goed :)

Alvast van harte bedankt !

1 februari 2011

H

Het gebouw staat voor zowel het lichaam als het zelf. Hoe hoog je je bevindt in het gebouw, is een teken voor toenemend bewustzijn en intellect. Als je in de lagere gedeeltes van het gebouw bent, is dit een verwijzing naar een meer primitieve houding en sexualiteit.

Een gebouw met schade, of een ingestort gebouw geeft aan dat je aanpak van een specifieke situatie of relatie helemaal fout is. Je moet veranderen. Je zelfbeeld kan een klap hebben gekregen.

Het aanvallen of verwonden kon ik niks over vinden.Maar het kan goed zijn dat je onderbewuste met bepaalde gevoelens worstelt. Wel weet ik dat als je hier op de site kijkt tussen woorden dat als er iemand voorkomt in je droom die je kent, dat ook een diepere betekenis heeft.

Hopelijk heeft dit iets geholpen.

Chayenne
14 februari 2011

Ik heb vannacht gedroomd dat ze mijn oudste zoontje voor mijn ogen in een paarkeergarage ( waren drugdealers ) en hij was in een zwarte mercedes met getinte ramen, en hij moest huilen en iedere keer als hij mij riep sloegen ze hem ... shit moet weer huilen. Het was een zwarte man en hij had een rood trainingspak aan, hij zat op de achterbank en mijn zoontje zat links naast hem, maar keek mij aan langs zijn knieen. Ik kon zelfs zijn tranen zien en hoe hij zijn handje uitstak naar mij, terwijl ze zachtjes wegreden met de deur open. Ik heb de hele nacht huilend op de bank gezeten en ben wel 100 keer wezen kijken of hij wel in zijn bedje lag te slapen. Ik ben compleet van slag en kan de beelden ook niet voor mijn ogen wegkrijgen. Dit is de eerste keer dat ik zo heftig, vreselijk en helder gedroomd heb, en ik weet niet wat ik ervan moet denken, hoe ik ermee moet omgaan, en wat ik moet doen. Please kunt u mij helpen ??

Alvast bedankt