Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

afrika

11 jaar geleden

Goedendag,

ik heb vannacht zo naar gedroomd en heb geen idee wat de betekenis is. Ik ben wel ziek (griep)

Het begon dat ik in Afrika was en met een Jeep rondreed. Zo'n Willi's jeep (zoals in Kuifje heeft) toen ik ergens de volgende marteling zag: Een zwarte man hing met z'n voeten aan een touw maar z'n bovenlichaam lag geknakt op de grond met de voorkant op een berg gloeiende kolen. Zijn bovenlichaam was blijkbaar achterstevoren anders kan je deze knik niet maken. Terwijl hij op de gloeiende kolen verbranden schreeuwde hij "jezus is voor onze zonden gestorven" etc. Het ging duidelijk om zelfkastijding maar dan op een religieuswaanzinnige manier.

Daarna reed ik verder de Afrikaanse nacht in in toen ik werd tegen gehouden op 100 meter van een kruispunt in een volkomen uitgestorven plek. Ik werd staande gehouden door een soort soldaat/agent die een hek van gaas voor mij naar beneden bracht. Mijn weg was van gravel en de te kruisen weg was van asfalt. Na een tijd te wachten kwam er een stoet van geheimzinnige freaks aan gelopen over de weg. Het was duidelijk dat de agent bang voor deze mensen was en het hek er voor was om afstand te maken, In mijn droom kon ik de stoet freaks ook niet duidelijk zien, alleen heel pixelig zoals bij inzoomen van een camera. In de stoet, waarvan ik er een stuk of 4 kan herinneren had er een geen benen en zat in zo'n karretje met strijkijzers om je voort te slepen, een had een magierjas aan (maar dan een oude vieze donkergroene) en een heel grote neus zoals een neusaap. En de rest zag er ook verschrikkelijk uit.

Toen ze weg waren ging het hek open en kon ik de weg kruizen. Het viel me toen op dat er voorrangstekens in het gravel stonden. Ik durfde niet de asfaltweg op om hen achteraan te rijden, hoewel het me in mijn droom stoorde dat ik dat niet deed.

wat is dit?!