Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

afgesneden penis!

E.S.
10 januari 2011

Hallo,
Ik heb zo iets raars gedroomd dat ik het ben gaan opzoeken en op deze website terrecht kwam! Dus nu ben ik eens benieuwd.
Ik kreeg ineens telefoon dat mijn partner iets overkomen was en in het ziekenhuis lag en onmiddellijk geopereerd moest worden. Ik moest onmiddellijk komen. Maar ik zat in hasselt vast in een heel klein straatje en ik had een kleine vrachtwagen waar ik in reed. Ik heb deze achtergelaten in het midden van een draai en was ineens in het ziekenhuis. Daar lag mijn partner, maar ik zag niks aan hem dus tilde ik het laken omhoog; Ik zag verband rond zijn penis. Toen kwamen de dokters uitleg geven. Maar het enige wat ik begreep was dat ze hem er af hadden moeten halen. Mijn vraag was direct of we nog kinderen konden krijgen. Toen de dokter zei van niet werd ik hysterisch! ik schold hem uit en vroeg waarom ze dan niet eerst sperma hadden genomen om in te vriezen want nu was het te laat. Toen mijn partner wakker werd probeerde ik hem gerist te stellen, maar mijn medelijde was zo groot dat ik terug begon te wenen. Ik voelde zo een pijn voor hem. Ik dacht aan zijn mannelijke gevoelens die hij nu wel kwijt zou zijn. En dat hij nu zeker niet meer zou willen leven. (hij zegt altijd als er iets ergs gebeurt hij liever een spuitje krijgt)
Hij zij dat ik niet bij hem moest blijven want hij zou me niet meer gelukkig kunnen maken, we zouden geen kinderen kunnen krijgen enz.
Daarop heb ik een tatoo ontwormen waarin de 2 eerste letters van onze naam in elkaar verstrengeld zitten. Waarvan mijn "E" een schuin hart is waarin zijn letter zit. Deze liet ik plaatsen in mijn rechter lies.
Plots was ik in mijn geboortehuis dat er niet meer is en mijn mama had zijn afgesneden stuk in de afwasbak in de keuken liggen. En daar langs lag nog een miezerig smal wit piemeltje van iemand anders. Ik vroeg wat dat te betekenen had. Mijn ma zei dat ze die had gepikt als aandenken. Maar eigenlijk mocht dat niet. En ze wees me op dat klein wit piemeltje dat dat die van een roker was. En toen liet ze de binnenkant zien die vol met rotzooi zat, precies koffiedras.(mijn vriend is ook een roker en zij kan daar niet tegen en confronteert hem daar ALTIJD mee.) Ik verklaarde haar voor gek en liep terug naar mijn vriend om de tatoo te laten zien. Toen ik het hem liet zien was hij kwaad. Want nu moest een andere vent daar altijd naar kijken. Ik zei dat ik geen andere man wilde en ik gaf hem een knuffel en we weenden en we weenden en toen werd ik kletsnat van het zweet wakker.

Weet iemand wat dit te betekenen heeft? Ik droom anders nooit zo iets lugubers!

1 februari 2011

Ik denk dat het iets te maken heeft met het roken alleen. Algemeen bekend is dat als mensen roken het sperma aantast. Maak jij je er druk om dat als hij blijft roken jullie misschien geen kinderen kunnen krijgen? Dat zou verklaren waarom je droomt dat hij zijn penis is kwijt geraakt.
Als je inderdaad druk maakt over dat feit, zou ik met je partner daar over praten.