Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Witte non met mes ( zeker 3X )

Theo Maassen
11 jaar geleden

Hoi,

Ik heb een paar dagen geleden een paar keren een nachtmerrie gehad over een man in een wit nonnen pakken met een een mes die s' avonds tegen het huis van onze buren staat ( waar ik ruzie mee heb ) en als ik dan naar buiten ga om ergens heen te gaan rent ze op me af en snijd mijn rechter arm af. En dan word ik wakker ofzo, ik kan me het vervolg iig niet meer herinneren.

Alvast bedankt, ben benieuwd.

Gr. Theo

11 jaar geleden

Beste Theo
Je Rechterhand is je dominante manlijke kant, het overheerst jouw gevoelsleven teveel. Een mes is iets dat je kunt zien als een spiritueel gereedschap dat nodig is om je te ontdoen van dat wat jou overheerst. Als je je zelf tot orde roept , er heel eerlijk rustig voor gaat zitten ,en misschien weer vrede sluit met de buren komt het goed.

Je hoeft elkaarsvloer niet plat te lopen , een groetje mag. Want meestal als je ruzie hebt met iemand ,heb je soms een hekel aan diegene, dus dat waaraan je een hekel hebt ,probeer je er van te ontdoen en leef in vrede verder. Je hoeft niet zo dominant te reageren als je ruzie hebt met iemand, soms ook al heb je gelijk. Gun iemand ook eens een kans om fouten te mogen maken.Alleen dan kan diegene ook groeien, en van zijn fouten leren.
De vrouw is je zelfkant in het wit ,is je heilige gevoelige kant. .De tijd dringt ,om die stap te doen waarvan je je mag ontdoen, om jouw gevoelige kant weer tot bloei te brengen. Ergens ben je een lief en eerlijk mens , je bent alleen wat boos op dit moment.

groeten in Licht en Liefde.
Lucinda1 keer bewerkt. De laatste keer was 11 jaar geleden door Lucinda.