Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

constant op de brandstapel

lalalalala
11 jaar geleden

kan iemand mij hier helpen!

Ik heb nou al voor een hele lange tijd dromen over een brandstapel waar ik op verbrand word.
De dromen lijken zo echt alsof ik mijn huid er echt af voel schroeien de mensen die er omheen staan er echt zijn en naar me loeien dat ik duivels ben of een heks. dan voel ik mezelf schreeuwen zonder geluid, creperend van de afschuwelijke pijn.
laatst zag ik ook een film waarin iemand werd verbrand en het leek wel alsof ik wist hoe ze leed.
ook als ik aan de droom denk lijkt het alsof ik het gevoel weer terug krijg van mijn zwart geblakerde huid en in vlammen opgaanden haren de warme vlammen die als vingers om mij heen grijpen en de verstikkende rook die mijn longen vult.
alsof het een herinnering is inplaats van slechts een droom.

kan iemand mij uitleg geven? ik heb nu al een paar maanden last van deze nachtmerrie en hij blijft maar terug komen!

groetjes,
lalalalala

11 jaar geleden

Hoi lalalalala


Staan we zelf op de stapel dan moeten we eens goed nadenken over het leven dat we tot nu toe geleid hebben. Soms zal men alle oude ideeën en opvattingen moeten laten varen en helemaal opnieuw beginnen om op die manier niet dezelfde fouten te maken als voorheen

Het lijkt mij een waarschuwings droom, of een herinnering uit een vorig leven, met een vraag er achter aan, heb je ook last van je heupen en benen?

Groeten H@ns.

lalalalala
11 jaar geleden

Hallo H@ns

heupen en benen? nee... wel vaak van mijn rug en schouders.
Uit mijn vorige leven, zou dat kunnen denk je? want als ik toen net zo was als ik nu ben kan ik me dat best voorstellen. Toen ik nog op school zat werd ik namelijk altijd vampier genoemd. Mensen vonden me eng en dat terwijl ik me niet eens zo raar kleedde niet gothic ofzo. Gewoon mijn uitstraling deed ze voor me uitwijken en dan daarna werd het me na geroepen. Natuurlijk krijg je dan van die roddels dat ik bloed zou drinken en weet ik veel allemaal.
Dus ik zou me best kunnen voorstellen dat ik daarom in mijn vorige leven verbrand zou zijn.

maar waarom zou ik last van mijn heupen en benen moeten hebben?

groetjes,

lalalalala

11 jaar geleden

hyee lalala

Misschien ben je in een vorig leven, heel lang geleden dan toch al :) op die manier aan je einde gekomen?

bloemetje

11 jaar geleden

Hoi lalalalala

Waarom je last van je benen zou moeten hebben, is omdat als je verbrand zou zijn geweest je het eerst pijn voelt in je voeten benen en billen.
Daar na wordt de pijn zo hevig dat je bewusteloos rookt en die pijn kan je weer in een volgend leven nog na blijven voelen, dus daarom vroeg ik dat.

Dus als het mogelijk is probeer dat verleden los te laten, dat zou je kunnen doen met reincarnatie therapie die therapie gaat terug in de tijd naar vorige levens,

Groeten en sterkte H@ns.

11 jaar geleden

Beste LALALALALA

Vuur zuivert, zuiver je in het nu van vorige ballast, zoals eerder aangegeven, want ook in het nu verwerken wij vorige karma, en dit is ALTIJD GOED.
veel licht.
Lucinda

Dick V
10 jaar geleden

Beste lalalalala,

Omdat er religieuze ideeën naar voren worden geschoven zoals reïncarnatie en de doodsoorzaak in een vorig leven, durf ik iets te zeggen over wat er in de Bijbel staat over dit soort dingen: geen vorig leven, geen vreselijke dingen die jou lang geleden zouden zijn overkomen. Je leeft maar eenmaal en sterft maar eenmaal. Helder en recht door zee.
Hoe je van die dromen moet afkomen, weet ik niet zo goed. Misschien kan een psycholoog of psychotherapeut iets voor je betekenen.
Neem ik wel gelijk de gelegenheid om je te wijzen op hetgeen mijn leven van top tot teen inhoud en zin geeft: het evangelie, de boodschap van verlossing door Jezus Christus. De Bijbel vertelt hoe en waarom Jezus, de Zoon van God, helse pijnen heeft doorstaan. Niet op een brandstapel, maar aan een Romeins kruis. Hij deed dit om ons de gelegenheid te geven in de goede relatie met God, onze Schepper, te komen. De details vind je uitgelegd in het nieuwe testament; in de boeken van Paulus, bijvoorbeeld. Elke religie op aarde geeft voorschriften hoe een godheid moet worden behaagd, zodat hij misschien aardig zal zijn en zal zorgen voor een paspoort naar het hiernamaals. Alleen de Bijbel rekent af met dit profane, zelfingenomen idee: er is maar een ding nodig om acceptabel te zijn in Gods ogen, en dat heeft Jezus al gedaan.
Ik wens je beterschap.

xanupanu
10 jaar geleden

echt kk gay dit met jullie vorige leven enzo man wth dat bestaat nie eens stelletje nozems hier