Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

constant bloedende ogen en geest die me telkens achtervolgd terwijl het gezellig zou moeten zijn

boogiewomen
20 oktober 2010

brrr.... ik werd net wakker en het eerste wat ik deed was in de spiegel checken naar mijn ogen.

ik droomde dat er een feest in de stad was. alles was heel gezellig en er zou een feest van mijn ouders aankomen ofzoiets.
dus ik ging telkens winkeltjes binnen en bekeek alles een beetje. ineens moest ik even naar de wc ofzo omdat ik iets voelde in mijn oog iets van een traan ofzo.
loop ik een hele lege kale witte kroeg binnen met een paar allachtone kinderen erbinnen. een heel klein kindje staat een beetje raar te doen voor z'n oudere broers en als hij mij ziet begint hij direct te blozen uit schaame.
ik loop door naar de wc. de helft van de wc's zijn afgesloten met een geel lint. en als ik in de spielel kijk zie ik dat het geen traan is maar mijn oog is gevuld met bloed. ik trek mijn oogleden opzij en kijk in de hoeken allemaal bloed in beide ogen. ineens komen die allachtone kinderen binnen in de wc.
en gaat de deur achter hun dicht. ik wil zeggen laten jullie nu niet iemand buiten staan, want ik zie eens schaduw achter de ruit. de kinderen schudden van nee.
ineens zie ik de sleutel in het slot helemaal vervrongen en in het slot draaien. we zitten opgesloten.
ik zie een koude luchtstroom onder de deur door komen en ik wist dat het een geest moest zijn.
hij lachte achter de deur en ik scheeuwde dat hij de kinderen geen pijn mocht doen.
hij deed het toch de kinderen leken wel van ijs te worden en leden pijn. daarna was ik aan de beurt en ik ging helemaal over de grond rollen en krioelen.
later was ik weer in de stad alsof er niets aan de hand was.
en zie ik in de ruit van een winkel dat weer mijn ogen aan het bloeden zijn.
daarna stopt de droom.

kan iemand mij helpen hiermee?
ik zou graag willen weten wat het betekend. ik wist uit mijzelf dat ik jullie om de betekenis moest vragen toen ik deze droom had gehad.
de geest zijn gezicht zag ik niet maar ik wist dat het een bekende was. maar ik wist niet wie.

groetjes

boogiewomen
1 november 2010

nogmaals een oproep voor een verklaring voor mijn nare droom...

ik zou echt graag willen weten wat het betekend... en aangezien er nog niet op gereageerd is wil vraag ik nogmaals om een verklaring...

5 november 2010

Oh bah... Dat is echt niet leuk, krijg er hier al de bibbers van... Misschien dat het bloeden van je ogen te maken heeft met de manier waarop jij tegen bepaalde zaken aankijkt, bijvoorbeeld dat iemand in je omgeving nogal negatief naar allochtone mensen is en jij misschien juist helemaal niet, en misschien wordt je wel in het nauw gedreven daardoor.
Het is maar een gokje hoor, maar ik moet zeggen dat ik precies weet wat je bedoelt met die ogen... Heb t zelf ook weleens gedroomd.
Ik hoop dat je hier wat mee kan, en anders hoop ik dat iemand anders je kan helpen.

Groetjes, Anne-Marie



1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 november 2010 door Anne-Marie.

boogiewomen
7 november 2010

Dank je anne-marie, er zijn inderdaad wel mensen om mij heen die het niet zo op buitenlanders hebben, maar niet zodanig dat ik er op wordt aangeken dat ik ze wel mag... nou ja misschien heb ik dat zelf niet door dat kan ook. er wordt rondom mij heen namelijk wel veel geroddeld enzo aangezien ik niet echt als een doorsnee persoon ben zeg maar.... het zou dus wel kunnen, ik weet het niet maar alsnog bedankt, ik zal er eens op gaan letten :-)

groetjes Boogiewomen