Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vlinder dromen achtervolgen me

11 jaar geleden

Toen ik een heel klein meisje was, begonnen mijn nachtmerries. Ik werd achterna gezeten door heel veel vlinders. Ik kon niet vluchten. Die droom, heb ik jaren gehad. Ik dacht dat het gestopt was. Het ging een lange tijd goed, ik zag ze niet meer in mijn droom. Maar toen kwamen ze terug. Weet iemand wat dat kan betekenen?
De droom gaat als volgt;

Ik ben in een wereld, maakt niet uit hoe. Altijd waren er vlinders. Ik zag ze overal. Als ik wegrende, kwamen ze me achterna. Ik wilde vluchten, weg, bij de vlinders. Alles wat ik zag, waren vlinder vleugels. Ze sloten me in. En dan... word ik wakker? Ik weet niet wat er dan gebeurd.
En de laatste vlinder droom was dat ik thuis was, alleen. Toen verschenen ze weer. Ik probeerde me te verstoppen, maar overal waar ik was, kwamen ze tevoorschijn.

Weet iemand wat het betekend???¿¿¿??? Ik zou heel dankbaar zijn, als iemand mij het kon uitleggen! <3

11 jaar geleden

M@@rtje,

Ooit een nare ervaring gehad met vlinders?
De rede dat je deze dromen weer tergekregen hebt na een lange tijd, is omdat je er wellicht aan hebt zitten denken.
Misschien wel bewust, aldan onbewust.
Om verder uit te kunnen leggen moet ik een aantal dingen weten, om te starten is of je nare ervaringen gehad hebt met vlinders, ofwel ander ongedierte.

MvG DiscoverDreams

11 jaar geleden

Ik weet het niet precies meer, wat ook best logisch is. Het is jaren geleden. Maar voor wat ik "denk dat ik weet" Heb ik nooit een nare ervaring gehad met vlinders, spinne, insecten of wat voor ander dier dan ook. Ikzelf weet niet wat het betekend, het is fijn dat je me wilt helpen uitzoeken wat dit kan zeggen.