Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Maden uit je lijf!

12 jaar geleden

Hallo, vannacht heb ik zo'n rare droom gehad...ik kan hem niet geheel meer herinneren maar ik heb het raarste deel wel onthouden.
Ik had mijn knie, bovenbeen en heup helemaal open geschaafd. Inmiddels waren dat al korsten geworden en iemand die ik kende wilde ik laten zien dat ik
ook zo'n wond had op mijn heup. Ik doe mijn broek een stukje naar beneden maar geen schaafwond wel heel veel kleine "blaren". Als ik daarover heen ga met mijn hand springen die zogenaamde blaren open en uit ieder blaartje vallen maden....en als ik dan op die open blaren druk blijven er maar maden uitvallen. Ik ren naar een badkamer en kijk in de spiegel naar mijn tong. Ook daarop zitten die blaren alleen dan groter en minder, drie of zo. (op mijn heup wel honderden) Ik druk die blaar op mijn tong uit en daar komt een hele grote dikke made uit...en dan schrik ik wakker. Ik kan me niet bedenken waar dit vandaan komt. Eerder heb ik wel een een droom gehad dat ze op/ uit mijn onderbeen kwamen maar dat was niet zo intens als dat ik hem nu gedroomd heb. Kan iemand mij uitleggen wat dit betekend?

Met vriendelijke groet,
Joyce

Mlis
12 jaar geleden

Hey!

Ik weet niet wat je droom betekent, maar wou even kwijt dat maden eigenlijk heel schone dieren zijn. Weet niet zo zeker dus of je het als nachtmerrie moet zien, want maden worden gebruikt om wonden schoon te houden, die eten de dode huid op namelijk. Zelfs in ziekenhuizen worden ze gebruikt..
Hoop voor je dat iemand een antwoord heeft :)

Groetjes,
Mlis

RL'T=
12 jaar geleden

ik heb ook ook zo'n droom gehad over maden en andere insecten die uit lichamen kwamen zetten!
alleen was het niet mijn eigen lichaam ik kan me er niet alles meer herinneren maar volgens mij ging het zo.
ik was met een stel vrienden ik noem van allen ff hun eerste letter van hun naam en daar achter of het een jongen of een meisje was. M(meisje), P(jongen) S(meisje), MA(jongen), J(meisje) en SO(meisje).

we werden met een soort van taxi op het station vlak bij ons in de buurt afgezet midden in de nacht. de taxi chauffeur was een al wat oudere man met halflang grijs haar en een zwarte taxi outfit. toen hij ons eruit zette gingen MA en SO (die dronken waren en een stelletje zijn) een beetje rond rennen over het verlaten station. ik en M gebaren ze niet zo luidruchtig te zijn. P die keek erg depresief schijnbaar vond hij de avond niet zo leuk.
de taxi schauffeur ging een shaggie roken tegen de deur van zijn taxi en keek ons toe.
ineens begint SO te huilen en krijgt ze ineens overal bloed enzo. J loopt er naartoe en gaat er verbaast omheen lopen van wat gebeurt er met jou?
S begint ook te huilen en gaat op de grond zitten.

ik wordt tegen gehouden door de taxischauffeur. en hij zegt iets: Ga er niet naar toe! je mag niet van mij! Ik weet wat je bent! dat laatste fluisterd hij. ik probeer toch langs hem te gaan om bij S en SO te komen de taxischauffeur duwt me en ik raak met hem in eens soort van gevecht volgens mij. want ineens druipt hij af.

ik haast me naar SO die nog steeds bloed en er komen vervolgens allemaal beesten uit haar lijf volgens mij maden. ik draai me om en M wijst richting MA die met pijn krampen op de grond zit en er allemaal levensgrote insecten aan hem knagen! S zit nog steeds op de grond te huilen en P en J kijken maar een beetje toe...
M begint nu ook te huilen want bij S komen er ook nu beesten uit haar lijf zetten.

de taxi schauffeur zit in zijn taxi met de deuren dicht enkel een rook pluimpje komt uit zijn autoraam en hij lacht luidruchtig....

groetjes

RL'T=

Deze discussie is gesloten.