Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

rechterkant fietsstuur afgebroken

29 augustus 2010

Ik sta in een schuur. De schuur lijkt precies op de schuur van de woning in GS waar ik van mijn 12e tot mijn 22e gewoon heb. Iemand komt me ophalen. We moeten op de fiets naar HKZ, een dorp in de buurt. Mijn fiets hangt op aan een ketting en de man die mij komt ophalen, maakt de fiets los en zet hem op de grond. Dan blijkt dat de rechterkant van het stuur is afgebroken. Ik schrik en ik ben een beetje boos want de fiets is nog maar twee of drie jaar oud.

Dan herinner ik me, in mijn droom, dat ik een keer een soort knak (krakend geluid)heb gehoord wat zou kunnen slaan op het afbreken van dat stuur. De man die me ophaalt zegt me dat het rechter deel van het stuur gewoon gesoldeerd of gelast moet worden aan het stuur,net als het linker deel. Hij zegt dit op een toon alsof het geen enkele probleem is en dat het zo kan worden opgelost. Zelf vind ik het maar niets.

noot:
Een paar uur na het wakker worden, moest ik wel denken aan een ongelukje wat ik in de vakantie heb gehad met mijn auto. Ik ben toen met de rechter kant van mijn auto (banden)tegen een betonnen rand aangereden. Mijn auto is nadien in de garage geweest voor een andere reparatie en is toen in orde bevonden. Vooral het ophangen van die fiets en het afbreken van het stuur vind ik vreemd.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 29 augustus 2010 door Maatje.