Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Mijn droom

11 jaar geleden

Ik ben pas 13 maar toch heb ik het gevoel dat mijn dromen iets bijzonders betekenen. Een heel stel dromen van mij zijn ook uitgekomen. Ik weet niet precies waar ik deze droom moet plaatsen omdat hij verschillende kanten heeft.

Eerst droomde ik over een superlenige jongen. Hij was aardig, lief en verlieft op mij. Ik was niet echt verlieft op hem. Ik denk dat hij staat voor een jongen in mijn echte leven die precies zo is.
Daarna kwam er een andere jongen. Hij was knap en stoer. Ik at bij hem suiker (?) Hij sprak heel beschermend over mij, als een soort van broer. Hij vroeg heel vaak of ik wel genoeg at, alsof ik een soort van eetstoornis had. Hij nam mij naar de patatzaak en in mijn droom dacht ik ook echt aan de calorieën en dat ik daar dik van zou worden. Daarna zei hij dat hij mee zou nemen naar zijn voetbalwedstrijd. Ik was erg verlieft op hem en of hij ook verlieft op mij was weet ik niet. Hij nam me mee naar een speciale plek en daarna naar mijn ouders waar hij zich voorstelde als mijn vriendje. Hij staat denk ik voor de jongen waar ik verlieft op ben in het echt.

Toen ging de droom in één keer heel anders. Ik ging naar de paardenstal waar in mijn echte leven mijn paard stond die door geldproblemen verkocht moest worden. Ik was erg verdrietig toen ik daar liep en zag een paard dat precies op mijn paard leek. Ik moest bijna huilen.

Het lijken twee losse dromen, maar ik weet zeker dat ze met elkaar te maken hebben omdat ik bij de tweede droom ook aan die jongen dacht. Ik denk dat het heel saai is voor andere mensen om dit te lezen maar voor mij is het best belangrijk omdat ik eigelijk heel graag wil dat die jongen mijn vriendje word. Weet iemand wat dit betekent?