sex met moeder

hoef je nie te weten
10 jaar geleden

Mijn ouders zijn al enkele jaren gescheiden en ik moest vroeger soms een weekend bij mijn moeder doorbrengen. Op een zekere keer toen ik een jaar of 16 was, heb ik mijn moeder eens betrapt toen ze zichzelf bevredigde. Ze dacht dat ik al sliep, maar ik moest ineens naar toilet en toen ik haar kamer passeerde zag ik haar naakt op haar bed liggen terwijl ze bezig was. Ze had me eerst niet gemerkt, maar toen ik terugkwam van het toilet heeft ze me wel gezien.
De volgende morgen geneerde ze zich en durfde ze niet veel te zeggen.

Nu enkele jaren later heb ik al 2 keer gedroomd dat ik bij mijn moeder ben en dat we alleen zijn en dat ik naar haar toega en dat ik haar op de mond kus en dat we dan sex hebben...

Wat wil dit zeggen?

10 jaar geleden
Beheerder

Er zijn 3 reacties verwijderd wegens onserieus en grof antwoorden. Dat sloeg echt nergens op, als je niets beters te zeggen heb en gewoon zelf op insest kickt zoek je maar een andere website, want dit soort taal is niet gewenst op deze website.

MvG Feneaux,

PS, met de topic is verder niets mis mee.

LotteSun
10 jaar geleden

Hoi,
ik ben hier geen specialist in, maar ik denk dat je hersenen een beetje in de war bent over de plaats die jou moeder in je leven hebt.
Doordat je haar hebt gezien toen ze bezig was, heb je haar aanwezigheid waarschijnlijk meer gekoppeld aan seks dan daarvoor.
Je ziet haar nu misschien onbewust als een niet-moederlijke-vrouw, om het zo te zeggen, en via dromen probeer je dat te verwerken.
Waarschijnlijk heb je doordat incident een grotere mentale klap gehad dan je in eerste instantie gedacht had. Het verstoord natuurlijk wel het beeld wat je hebt van een moeder.

Ik denk niet dat je ├ęcht seks met haar wilt hoor, rustig maar. Het is, denk ik, gewoon een verwerking van die gebeurtenis.
Hopelijk heb je hier iets aan, en zo niet, dan hoop ik dat er iemand reageerd die hier meer verstand van heeft.
Groeten LotteSun

LotteSun
10 jaar geleden

.p.s.
Ik denk ook dat dit beeld van je moeder makkelijk (lichtelijk) vervormd. omdat je dus blijkbaar niet veel bij haar was (soms een weekend bij haar, schrijf je). Dan was het beel dus toendertijd al niet meer zo sterk, vermoed ik.

10 jaar geleden

Lijkt idd meer op een verwerkingsdroom jah.
Vaak wat er overdag gebeurd komt er snachts uit..

10 jaar geleden

Hoi,

Het enige vreemd in wat er gebeurde vind ik wel, dat je moeder de deur van haar slaapkamer heeft openstaan. Ik hoop dat dit een ongelukje was en ze dat niet zo bedoelde en echt dacht dat je sliep.

Het kan echter zo zijn, dat je onderbewuste denkt dat je moeder sex met je wil hebben (en helaas komt dat zelfs wel eens voor, maar ik wil niet zeggen dat dat ook bij jullie zo is)

Toch kan je onderbewuste die interpretatie maken, ondanks dat het niet de waarheid is.

Als je dan onbewust denkt, dat je je moeder kunt plezieren door sex met haar te hebben, zou het kunnen, dat je op zoek bent naar haar waardering. Dat je haar alles wel zou willen geven, als ze jou maar aandacht geeft. Ik zeg er wel bij, dat ZOU kunnen. Dan moet ik eerst meer over je weten. Maar je kunt zelf beoordelen of dat zo is. Verlang je naar aandacht van je moeder (niet sexueel hoor, maar op een andere manier). Zeker omdat je haar niet vaak ziet (scheiding). En wat heb je er wel niet voor over om haar aandacht te krijgen.

Dit is heel normaal. De meeste mensen verlangen naar aandacht van hun ouders. Zeker als ze die niet zo veel hebben gekregen. Je zou zelfs dus bereidt zijn om sex met haar te hebben, als je haar aandacht maar kreeg. Zo diep kan dat zitten, het gebrek aan aandacht. Je doet zelfs dingen voor haar, die niet kunnen/mogen. Schaam je daar niet voor. Je doet het niet echt, maar je onderbewuste wil je wakker schudden.

Hoe is de relatie met je moeder. Dun jullie leuke dingen samen. Heeft ze aandacht voor je ?

Het voorgaande is een interpretatie van je droom, die niet waar hoeft te zijn hoor. Praat eens met een coach of een wijs persoon uit je omgeving die je vertrouwd, over de relatie met je moeder en over andere relaties met mensen. Welke patronen komen er voor. Zet jij alles opzij om bepaalde relaties goed te houden. Geef je jezelf te veel weg in relaties. Dat zijn de vragen die je jezelf moet stellen.

En de belangrijkste vraag: Hoe wil ik verder met mijn moeder ? Hoe gaat onze relatie. Wat wil ik van haar. Wat wil zij "echt" van mij (sex kan en zal dat niet zijn. Als dat wel zo is, heeft je moeder een psycholoog nodig). Praat met je moeder over jullie relatie. Vertel haar welke behoeftes je hebt. Wil je misschien vaker met haar iets ondernemen (hobby, dagje uit, knuffelen wellicht). Een gebrek aan knuffelen en angst dat knuffelen hetzelfde is als sex, kan ook vaak verwarrend zijn. Knuffelen met je moeder is geen sex. Het is een behoefte die een ieder van ons heeft, maar waar onze maatschappij vaak helaas in tekort schiet. Het algemene beeld is: knuffelen, dat doe je niet, dat is te sexueel beladen. Maar dat is echt NIET WAAR. Knuffelen is gezond.

Deze vragen zijn zeer complex en moeten eigenlijk in een persoonlijk gesprek worden verdiept. Het bovenstaande hoeft namelijk helemaal niet te kloppen. Het is een interpretatie van mijn kant.In contact met een coach kun jij je eigen interpratie van je droom gaan maken en daar dan echt iets mee doen (als je dat wilt).

Blijf niet zitten met een ongemakkelijk gevoel. Er zijn vele manieren om hulp te zoeken, als je denkt dat dit nodig is.

wegmetditprofiel1 keer bewerkt. De laatste keer was 10 jaar geleden door harrie.

uhm ff anoniem zijn
9 jaar geleden

volgens mij zijn dromen dingen die je echt n keer in je echte leven wil doen, ik heb dus n keer gedroomd dat ik t deed met n heel lekkere meid van school

Rachid
8 jaar geleden

als dat echt zo is dat je over je moeder heb gedroomt zit er iets niet goed in je hersens (niet lullig bedoelt) , maar het kan zo zijn dat je het graag met je moeder wil doen , want dromen zijn gebasseerd op dingen dat je vaak in je hoofd hebt. Een optie is om je psychisch te laten controleren bij een psycholoog.

anoniem2012
8 jaar geleden

Sex met moeder staat voor vereniging met je vrouwelijke kant (heb ik vroeger geleerd).
Die droom hoeft dus niets te maken te hebben met dat wat je ooit hebt gezien.

8 jaar geleden

Waarschijnlijk is het gewoon een ordinaire droom.
En dat je seks hebt met een vrouw is niet raar (ook niet in dromen)
En waarschijnlijkk is het je moeder want als je aan seks denkt denk je aan haar.

Anoniempje23
8 jaar geleden

@anoniem2012

ik weet niet of je nog wel een op deze site komt..
maar mag ik vragen waar je dat hebt geleerd? dat seks met je moeder voor vereniging met je vrouwelijke kant staat?
ik heb zelf zeker een vrouwelijke kant, waar ik in de loop van de tijd dieper op in ben gegaan, en waar ik me zeker goed bij voel.
en toch is er bij mij ook een fantasie om eens seks te hebben met haar.. ik besef heel goed dat het eigenlijk niet kan, maar toch zijn die gevoelens er.

als ik jou zo hoor kan het dus kloppen, maar zou wel wat meer willen weten waar je dat precies gehoord/geleerd hebt.

Hiepie
4 jaar geleden

Ik persoonlijk heb ooit een droom gehad over mijn moeder. In die droom hadden wij seks ja...

Sinds die tijd geil ik alleen nog maar op mijn moeder. Ik vindt dit echt abnormaal maar de fantasie├źn zijn er. Weet iemand wat ik kan doen? Ik heb zelfs aan verkrachting gedacht dit gaat niet goed. Kan iemand mij helpen??

4 jaar geleden
Beheerder

Je zou het fetisjisme kunnen noemen.
De moeder is de eerste vrouw in je leven en vaak een voorbeeld dat je liefhebt of haat. (animabeeld)
Ergens leeft er de drang terug te keren naar het paradijs dat de baarmoeder is en waar je niets meer hoeft te doen dan vegeteren. Dat is dus een (infantiele) regressie.
Het gevaar terug te willen keren naar de moeder moet tot elke prijs voorkomen worden.
Daarom bestaan er in verschillende culturen initiatieriten die het kind afzonderen van de ouders.
Daar moeten ze onder grote beproevingen leren op eigen benen te staan en niet terug te verlangen naar zeg maar de verzorgingsstaat.
Je focussering op seks met met je moeder is een thema dat in de hele geschiedenis als tamelijk pervers toch vaak voorkomt. Het heeft iets van ondeugend zijn en iets dat terecht verboden ontdekken. (incest)
Maar de afhankelijkheid en het niet in staat zijn de libido op andere geschikte objecten te richten is toch een beperking. Voert niet zelden tot impotentie, depressie, onvruchtbaarheid in algemene zin, of onzelfstandigheid (mannen.)
Sommigen vallen nu eenmaal op oudere vrouwen (ook lesbisch)en daarmee zet zich het moederarchetype voort. Het vereren van de moedergoden draagt overigens op een meer gezonde manier de libido naar een hoger doel, al is de grondslag vergelijkbaar. Alleen dan wordt de eros omgevormd naar een spiritueel doel.


Niet meer dan een droom per post.
Geen dromen van derden plaatsen.
Geen droom starten in het onderwerp van anderen.
Berichten zullen anders worden verwijderd, of het onderwerp wordt op slot gezet.

Seksmoeder
3 maanden geleden

Het is toch leuk om te fantaseren maar nooit doen

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ******  ********  **  ** ******** **   ** 
 **  ** **   **  ** **  **     **  ** 
 **    **   **  ****  **     ** **  
 **    ********   **   ******    ***  
 **    **      **   **     ** **  
 **  ** **      **   **     **  ** 
 ******  **      **   ******** **   ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht