Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

internetvriend

27 februari 2010

Ik droomde over dat ik thuis bij het zwembad met een jongen uit me klas nam, die ik helemaal niet leuk vind en ook nooit ga vinden.
Ineens zaten we bij hem achter op de computer het was nieuwjaars avond. en toen zei ik: 'Ik wil bij je blijven slapen'
Ineens was ik op een strand in spanje op vakantie met me vader en familie, en toen was mijn bf er ook toen zei ze: Je internetvriend ( die ik nognooit in het echt heb gezien) is er ook in een kinderschool, en toen wilde ik er niet heen gaan. Maar toen hoorde ik dat er een andere Kimberley daar binnen was die zich als mij voordeed. Dus ik ging naar binnen en het zag eruit als mijn oude basischool. En toen stond die voor me in een creme shirt en een zonnebril op. En toen liep ik met hem mee in de klas en toen zei ik: Ik ben kimberley en niet zij. En toen zei hij: Het maakt me niet uit hoe je eruit zie, ik vind je al leuk.
En voorderest weet ik niks meer.
Ik snap die droom niet echt, maar ik vind het raar dat ik weer over hem droom want ik had al eens eerder gedroomt over hem toen
zat ik met me vriendinnen en me zus in een kamer en toen ging mijn telefoon af en me zus pakte me telefoon en toen stond zijn naam erop en toen
zei ze wie is dat en toen pakte ik die telefoon af en ik wilde niks zeggen en toen sprongen ze op me om die telefoon van me te pakken.