Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

meerdere dromen over een vrouw

12 jaar geleden

Het begon met een droom dat er een jonge vrouw onder mij lag, en toen begon ik haar een beetje te onderzoeken, en ineens had ik een touwtje vast wat dan haar vagina moest voorstellen, en toen had ik haar weer echt vast en toen wilde ik met mijn hand onder haar kont vasthouden en toen had ik ineens een balzak vast, en toen dacht ik: oh, en toen werd ik wakker.


De volgende droom was gister over mijn beste vriendin van vroeger die ik nu veel minder spreek, en toen ineens pakte ze me van achter vast en toen was ze me zegmaar aan het voelen en toen was dat heel gek en toen kwam mijn vriend thuis met haar vriend en toen stond er een meisje onderaan te trap die me stond uit te schelden, toen heb ik haar aan haar haren meegetrokken naar mijn vriend en gezegd, kijk eens wat ik nu ga doen (ondertussen was er ineens een groot feest bij hem en dat komt vaker voor en dan word ik heeel boos) en toen kwam hij me achterna en toen trok ik dat meisje dus naar buiten(woont bij mij in de straat ik mag haar niet zo) en toen ineens trok ik haar hoofd over het gras een paar keer en toen stopte ik en al wat ze had was een bloedlip(je loopt dan toch dikke schaafwonden op maar goed) en toen ineens was ik met een ander meisje aan het rennen voor een jongen die me pijn wilde doen. en dat vond ik in die droom best opwindend. en toen waren we een wand aan het beklimmen en toen zei ik, nee ik kan dit niet dit is eng, kom spring snel dan hebben we 1 minuut voorsprong(hij was boven ons) entoen sprongen we dus en toen kwam hij ons achterna gerend en toen rende we ineens een school binnen. en toen was dat meisje weg. en toen botste ik heel hard tegen hem op en dat was eng maar wel opwindend want hij was totaaaaaal mijn type. lang supergespierd breed en donker haar en donkere ogen, echt een super lekkerding, en fout. en toen ineens waren we aan het wegrennen van mensen die ons wilde betrappen omdat we die school niet inmochten. en toen werd ik wakker. helaas.


En mijn droom van vannacht was dat ik bij een soort festival was en ik had eerst schoenen gekregen van een meisje, vier paar. en toen waren mijn vader en broer ineens weg(mijn moeder en zus kwamer er alleen in de auto in voor) en toenstond ik voor een snoepkraam en toen pakte ik ineens snoep met mijn zus, en die was toen weg. en toen zei ik dat ik drop voor mijn vader wilde maar die was niet gratis. en als ik hem dan zegmaar oraal zou bevredigen dan kreeg ik die gratis. dus uhm ik deed dat achter dat kraampje in een hokje waar nog een man zat. en toen evenlater pakte ik geld uit een potje dat niet van mij was. en toen kwam een vrouw langs met een man, en ze was super mooi blond echt wauw. en lang haar en toen zei ik tegen die man die ineens best wel iets knapper was of ik bepaaldesnoep mocht, en toen kreeg ik een soort zwarte knuffel met meel vulling en daar was ik heel blij mee en toen pakte ik meer snoep en ineens kwam die vrouw en die nam ik mee naar die kamer,en toen deed ik die heel snel op slot, maar toen kwam die man aangerend en toen was ik ineens heel bang en toen rende ik naar achterin de kamer en sloeg mijn armen om het hoofd van die vrouw en toen zag je haar dus bijna niet omdat ik helemaal voor haar geknield zat. en toen had die man de deur opengebroken en toen kwam hij binnen en ineens was ie weer weg of zo ik weet het niet. en toen voelde ik haar borsten en die had ze niet...... schokkend. en toen dacht ik, laat ze alsjeblieft geen piemel hebben, please ik wil die vrouw voelen!!! en toen voelde ik dus in haar broek, en ja hoor, daar was ie, een super lange slappe piemel. errug.... en toch was ik toen erg geil eerlijk gezegd. ik weet niet hoezo.

thepirlo
12 jaar geleden

Ik heb ook rare dromen, ik droom vaak dat ik heel erg intiem ben met een vrouw.
Zelf heb ik geen vriendin ofzo. Maar In die droom zie ik mezelf nooit, ik weet wel dat ik dan volwassen ben.
Ik maak echt de beste tijd van mijn leven mee met die vrouw en wordt altijd met een naar'\fijn gevoel wakker.
Maar ik die droom... dan altijd is die vrouw zomaar weg. Zonder reden.
Nu voelt het ook niet fijn. Net alsof het echt is gebeurt. Ik kan het amper uitleggen zo raar is het.

Ook vaak droom ik over een vrouw die echt ongekend mooi is. En er is niemand anders op de wereld.
We doen intieme dingen maar het lijkt net alsof we tegelijkertijd niets doen. Net alsof als ik bij haar ben het voelt als zoenen ofzo.
En dan ook zonder reden gaat zij weg.
Net alsof met iets afgenomen wordt ofzo.