Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

jaloers? wat wil dit zeggen?

12 jaar geleden

Hoi,

Al een gelange tijd ben ik verliefd op een man. we zijn goede vrienden, maar ik voel meer voor hem. Hij ziet me wel graag en doet ondertussen wel veel voor me. de laatste tijd heb ik een wederkerende droom en ik wordt verwarrend wakker! Mijn vraag is wat dit zou kunnen betekenen??

Ik kom voor het eerst op X zijn verjaardagsfeestje en wordt voor gesteld aan zijn ouders, broer en diens vriendin. het is erg gezellig en ben totaal mezelf en dan klets ik met een man, die later zijn neef bleek te zijn. veel gelachen en dan raakt die neef even mijn arm aan en X begint te flippen en stuurt die neef het huis uit! Ik wordt boos en neem X even apart van derest. Ik vraag: waarom reageer je zo? hij trekt enkel zijn schouders op en ik vraag door en vraag of hij meer voor me voelt dan enkel vriendschap en hij zegt zonder twijfel: "nee" en dan wordt het allemaal zwart en wordt ik verdrietig en verward wakker. en wel met de grote vraag: waarom reageert hij jaloers als we gewoon vrienden zijn?

Het is al vaker voorgekomen als ik vertel dat ik met een vriendin een flirt met wat jongens had dan zegt hij: kijken mag, aankomen niet! hij is al een tikkeltje jaloers, maar wil gewoon vrienden zijn. (hij controleert niet hoor!) hij zegt dat hij enkel vrienden wil blijven!

Weet iemand wat ik hiermee aan moet?

Groetjes Sophie

12 jaar geleden

Hoi Frivilien.


Meestal weerspiegelt de jaloezie in de droom de angst van de dromer om kwijt te raken wat hij tot nu toe had verworven.

Groeten H@ns.