Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Naar de bios

14 jaar geleden

Droomde dat ik met de man (tevens m'n baas) waarvoor ik heel veel voel in de bioscoop zat en hij opeens met z'n lippen zacht langs de mijne streek (dus niet echt kussen) en zijn benen over mijn schoot plaatste en m'n hand vast hield en streelde, maar dat deed hij pas nadat hij een deken erover heen had gedaan dat niemand het kon zien.

Deze man is een soort meerdere van mij en ik heb sterk het idee dat hij ook wat voor mij voelt, alleen is het bij ons niet toegestaan om een relatie te hebben met een collega van 1 afdeling.

Ook heb ik gedroomd dat een van de ouders van deze man zal komen te overlijden en dat ik tegen hem zei dat ik er voor hem zou zijn zoals hij er voor mij is geweest, hij heeft mij nl. (en nog steeds) gesteunde in een hele moeilijke tijd. Maar de pijn die ik voelde toen ik wakker werd was net als het verdriet dat ik had toen mijn eigen oma overleed. Heel vreemd, hopelijk weet iemand wat ik hiermee moet!1 keer bewerkt. De laatste keer was 14 jaar geleden door thegirlwithasmile.