Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

goedmaken?

mlot
13 jaar geleden

Hallo

Ik heb vannacht gedroomd dat ik het eindelijk weer goed had gemaakt bij een jongen die ik, ook in het normale leven, ken. In mijn droom had ik nog even ruzie, maar toen hij in mijn droom vroeg waarom ik boos was, antwoordde ik: Weet ik ook niet, het is mijn eigen schuld dat het zo gelopen is. Daarna nam hij mij en een paar andere mee, en opeens had hij allemaal ringen om zijn vinger. 3 of 4 bij bijna elke vinger. En het scheen hip te zijn, want dat is wat hij zei. Gek genoeg vond ik het niet erg dat hij zoveel ringen droeg, terwijl ik eigenlijk niet op jongens val met ringen. Toen ik wakker werd was ik eigenlijk teleurgesteld dat het maar een droom was, want ik wil het in het echt nog steeds goedmaken.

Wat betekent dit?

Liefs, mlot

13 jaar geleden

Hou Mlot.

De ring is al vanouds het symbool voor de band die we met iets of iemand hebben. Omdat de ring meestal een cirkel is wijst het daarbij ook op perfectie. Het staat verder symbool voor trouw.

Omdat hij meerdere ringen om had, zit het wel goed met hem, ook omdat je de schuld vraag naar je eigen toe trekt.

Groeten H@ns.

Rojin
5 jaar geleden

Hoi in mijn droom zag ik dat mn neef het met my ging goedmaken in het echte leven heb k erge ruzie met hem maar in de droom begon hij opeens tegen mij te praten waarop hij 'sorry' zij en zei 'maakt niet uit' wat betekent dit ?

5 jaar geleden
Beheerder

Mogelijk verzoen jij je met hem of neemt een gematigder standpunt in.
Hij is natuurlijk een creatie van jezelf en dus ook een stukje van jezelf.
Soms kondigt dit een werkelijk verloop aan.
Maar reken er niet te vast op.
Toch kan een ander standpunt een ander beïnvloeden.

Een moeder klaagde dat haar zoon niets meer van haar wilde weten en altijd op reis was. (vluchten)
Toen ze na een lange therapie eindelijk tot de conclusie kwam hem los te laten en haar eigen leven te gaan leiden, ontstond er een verandering. De volgende dag belde namelijk haar zoon op, dat hij eindelijk het gevoel had naar huis te verlangen.