Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

need help dromencoach

13 jaar geleden

hallo,

mijn dromen komen vaak uit. ze voorspellen gebeurtenisssen, die ik dan dus al weet voordat ik het eigenlijk zou kunnen weten. verder, als ik over mensen droom, zie of hoor ik daar in de daarop volgende dagen ook. soms worden er dingen gezegd in mijn droom, die ik dan ook letterlijk in het echt krijg te horen. als ik droom dat ik met iemand zoen... gebeurt dat ook... ik vraag me nu heel erg af wat mijn droom van vannacht betekende.... omdat ik dit niet echt had verwacht.

ik kwam van school ofzo, en ik keek in de lucht. ik zag vallende sterren, dacht ik, alleen dat was heel raar, ds toen ik goed keek, zag ik opeens dat dat heeel veel duiven bij elkaar waren in de lucht. naja, toen ging ik naar een jongen (die een tijdje mijn vriend is geweest, maar door allerlei problemen kon het niet verder, maar ik weet dat hij mij nog leuk vindt en ik hem ook...). we zaten op de bank tv te kijken, hij zat voor mij, ik zat in kleermakerszit achter hem, want ik wilde eigenlijk niet echt lichamelijk contact met hem zegmaar. vervolgens legde hij een kleed over ons heen, ging tegen mij aanliggen en begon me te aaien enzo, we legden onze hoofden tegen elkaar aan en ik voelde me nu toch wel erg fijn, dat we eindelijk weer zo samen lagen. we keken een beetje tv.

even later, lagen we in een soort zwembad, ook in zijn huis. of het was een groot bubbelbad ofzoiets. ik wilde mn haar drooghouden, maar hij had het natgemaakt en we lachten allebei. we zoenden steeds en het was echt een heel fijn gevoel, weer vertrouwd enzo. hij begon me in mijn nek te kussen en daarna had hij echt heel erge zin in seks... maar ja, ik wilde dat niet (omdat ik nogal teleurgesteld ben in hem...), maar ik was wel naakt in het water. daarna kon hij niet meer en kwam hij zelf klaar.. toen lag hij onder water en kwam hij daar klaar en toen werd ik wakker. we leken heel gelukkig.

echt een heel erg rare droom, maar omdat ik mijn dromen altijd op zoek en ze nogal vaak uitkomen, vraag ik me echt af of iemand misschien wat meer kan zeggen hierover? zou hij binnenkort af willen spreken of zou hij me ook weer leuk vinden ofzo?

sorry voor de lange tekst!!1 keer bewerkt. De laatste keer was 13 jaar geleden door fleur_v.